marți, 5 mai 2015

Figuri si aere(besini) de vedeta

AMI si LORA vs DELIA

Avem doua categorii de vedete romanesti.
Unele care ar face totul pentru fani, pana la urma ei le tin pe culmile succesului, iar altele carora li se cam rupe de fani, au ajuns sus si cred ca toata lumea e la picioarele lor, tocmai pentru ca sunt acolo.

Pentru cele din prima categorie, ''JOS PALARIA'', iar pentru cele din cea de a doua, ''KISS MY SHINE ASS''.
In ultima perioada am intrat in contact cu niscaiva vedete mioritice si de asa mi-am format cele doua categorii de vedete, grupuri care le voi ''cultiva'' de acum inainte.

AMI - e cantareata ai mica, mica si simpatica, vesnic pe Plaja din Costa Rica. :))))
Am cunoscut-o intr-un club hunedorean, venise la un recital si pentru ca eram acolo am reusit sa schimb cateva vorbe cu ea. Nu ne cunosteam, dupa normala poza, am discutat pret de cateva minute. Nu imi amintesc chiar tot, stiu ca i-am spus sa viziteze Castelul Corvinilor, chiar nu conteaza ce am vorbit, ci faptul ca am facut-o si nu a zis nu conversatiei si ca a fost foarte deschisa si amabila. A facut poze cu absolut toata lumea din club, cam asta e atitudinea adecvata fata de fani.

LORA - tot cantareata,cred ca e la fel de mica, dar care are treaba cu un Puisor. :)))))))
Ea e vara unui bun prieten, Sebastian Bargau si am cunoscut-o la Zilele orasului Hunedoara, venise sa sustina un recital.
A ajuns in zona scenei cu jumate de ora inaintea recitalului, iar fanii care au fost pe faza i-au solicitat sa faca poze cu ei. A raspuns pozitiv si pana la inceperea recitalului asta a facut, minus vreo doua minute cat a fost necesara o mica sedinta cu dansatoarele ei.

Dupa un spectacol incendiar si obositor a revenit in zona din spatele scenei. Acolo noi o asteptam pentru a merge la un party de bun venit in Hunedoara.
A fost din nou asaltata de fani, am fost surpins sa vad cum a zambit si luat in brate toti fanii veniti la poze. A facut poze inca o ora si jumatate fara intrerupere.
Asta e un artist dedicat fanilor, NU fitelor si figurilor.

 Delia - o figurantă, cam afumată pentru gustul meu, ignorantă şi lipsita de respect fata de fani. Fani care te-au ajutat să urci in top, datotita lor e unde e. Ei cumpara cd-urile, ei vin la concerte si ei sunt cei care o cer pe radio.

La sfarsitul recitalului de weekendul trecut, Delia, a fost abordata de fani pentru poze. Nimic nou si nelalocul lui, pana aici. Demoazela Delia a luat o postura de pretioasa, cu spatele la fani si cu telefonul in mana preocupata de FB,bineinteles, iar bietii copii se lipeaua de ea, poate poate se va intoarce sa faca poza cu ei, cu fata.

Drept ca isi mai intorcea capul, dar parintele era nevoit sa faca multe,multe poze pana se sinchisea panarama sa ridice capul din telefon si sa arunce un zambet acru de om "deranjat".

Rusine bai Delia, bai. Zic asa pentru ca astfel striga ea dupa un dansator,in timp ce "facea" pozele cu micutii, "Bai nu aprinde nimeni o tigara ca nu mai pot ?". Faina atitudine in preajma copiilor.

 Jenant, penibil, ridicol.



NO COMMENT, sper sa nu fie prea multe vedete ca asta ca nu e ok, saracii micuti merita un idol nu o.............. :(


3 comentarii :

  1. Se spune că, printre altele, Delia a fost cam necăjită că nu a primit o țuică înainte de a urca pe scenă .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Omg this article. I like it :)) Pozele cu Delia sunt de toata minunatia.

    RăspundețiȘtergere