joi, 7 mai 2015

Vizita in HD 2015: Day 1

Ca la orice eveniment facut pentru promovarea judetului Hunedoara, ne adunam, gazde si invitati, cu o zi inainte, respectiv in seara premergatoare vizitelor.

Asa am facut si acum. Stiind ca ne asteptam oaspetii joi seara, am lenevit un pic, stiam ca o sa ma astepte 3 zile de ''munca intensa'' si oboseala. :)))) Nu dam noi cu sapa dar........... avem ceva KM de facut pe jos.



Bineinteles, fratele Daniel, a fost nerabdator sa ne vada si la ora 3 era deja la DEVA, urlind ca vreo o cafea buna la Jos Palaria. Pe buna dreptate, si dupa mine, fiind nefumator si fan liniste cand imi beau cafeaua, e cea mai buna locatie pentru cafeaua de dimineata, de dupa-masa sau orice alt timp.

Daniel a venit insotit de doi prieteni ai lui, de atunci si ai nostrii. Brighi, o zurlie zvapaiata si foarte de gasca si Calin, cel mai calm om din lume. ;)

Zis si facut, mergem la Jos Palaria si socializam. Incet incet se lasa seara si apar pe rand restul invitatilor . Pentru a le prezenta tuturor mandria noastra de cafenea, eu si Sebi, faceam ture de la cafenea la Hotel Sarmis, gazda noastra, pentru a caza calatorii si ai aduce alaturi de restul gastii.

Dupa reunirea gastii si savurarea cafelei am plecat in plimbare prin centrul Devei. Pentru ca se lasase seara i-am dus sa vada fantana arteziana. Au fost impresionati de sincronul muzica,lumina, apa al fantanii. Cred ca au facut sute de fotografii, ma bucur ca le-a placut.

Nu ii mai vedeam dezlipiti de acolo, dar unora li se facuse foame si a trebuit sa gasim o pizzerie in apropierea hotelului care sa ne serveasca la o ora asa tarzie. Se facuse aproape ora 11pm, iar noi a doua zi incepeam aventura numita Vizita in HD 2015, cu o trezire la ora 8.30, iar bloggerii nu sunt persoane foarte matinale. :)))


Vizită în HD 2015 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Fermele Ado, Gourmetgift, AquaSaraHotel Sarmis Deva, Aeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeria şi Primăria Oraşului Deva.

2 comentarii :