miercuri, 5 noiembrie 2014

Tiriac Patriotul sau Tiriac Cocalarul?

Cica duminica 2 noiembrie, cu ocazia primului tur al Alegerilor Prezidentiale 2014, Ion Tiriac a venit de urgenta in tara sa voteze. Saracul, a vazut ca e coada mare la Paris, s-a suit in avionul sau privat si a venit in tara pentru a vota. Ca a venit si a votat, Jos Palaria, dar sa incep cum sa te lauzi ca ai venit, ca un roman amarat ce e, cu avionul tau ala de smecher, mie unul mi sa pare un cocalarism balcanic via Belgravistan. :)))
In primul rand, daca tot vroia sa voteze la Paris, coada la impiedicat si a venit in tara, putea aduce si alti 4,5 romanasi de ai nostri acasa tot pentru a vota. Facea si el un gest frumos, parerea mea, daca tot a facut pe Votantul Zburator. Probabil votau pe Otopeni si plecau inapoi la Paris.
Iar in al doilea rand, daca tot venea acasa, terminand treaba la Paris, atunci de ce se lauda ca si-a pus curul in avion si a venit sa voteze in tara, ca oricum venea acasa. Nu venea special pentru vot si noi, prostimea, nu tineam neaparat a afla ca a venit TIRI la vot cu AvionJetul lui. Ca ma gandesc ca nu are vreun Cessna din ani '80.
''Cel mai scump avion privat deţinut de un om de afaceri din România este cel folosit de Ion Ţiriac. Fostul tenismen zboară cu un Bombardier Global 5000, avion ce poate călători, fără oprire pentru alimentare, pe distanţe foarte lungi. Avionul lui Ţiriac poate transporta 13 persoane.
Pentru cursele scurte, Ţiriac preferă un alt avion personal, un Eclipse 500 cu patru locuri, în valoare de 2,5 milioane de euro.*-sursa 

Acum, drept e ca nu stiu cu care din ele s-a plimbat la vot,dar tot mi se pare de tot cacatul sa te lauzi cu asta, mai ales ca amaratii de romani, care fac mult mai mult pentru Romania decat face Tiriac, au stat la coada si 4 ore pentru a vota. Unii nici macar dupa multe ore nu au reusit sa voteze, a avut grija El Plagiatore, ca presedinte oricum nu ajunge. ;)

Iar pentru ca el e mare bisnitzman, de ceva vreme ii face cu ochiul faima Simonei Halep, s-a gandit el sa faca pe managerul din umbra. Nu am auzit ca in urma cu 2 ani sa fie asa des pe langa ea, daca nu chiar deloc. Cica e bun la business, nu tata, peste tot s-a lipit de unul si de altul si a facut bani pe spatele lor.
Nu imi place de el de ceva timp. Fusese invitat la o emisiune, iar un parinte sunase la emisiune pentru a cere o sponsorizare pentru fiul sau. Raspunsul lui TIri a fost foarte de-am pixu',''Tenisul e un sport scump, daca nu ti-l permiti lasate''. Am ramas MASCA.
Aha si sa nu uit si macelul de la vanatoare, numazic. :) Parerea mea ;)
Grija mare, acum pare cald, dar am vazut ca deja sacalii de la politie verifica Anvelopele de iarna, cica preventiv. :(
P.S. Este o parere personala, nu ma intereseaza Tiriac, chiar spun Felicitari pentru viata sa de sportiv.

3 comentarii :

  1. intr-un avion cu 4 locuri nu putea aduce 43 de români. în plus, nu 43 n-au votat, ci mai multi.
    da, cica e jigodie ca om, insa ca manager/ sportiv e excelent. multi l-ar vrea pe el presedinte, insa nu vrea el asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU AM scris 43 ci 4,5 puteam scrie 3,9 gestul daca tot s-a dat rotund, o fi bun manager dar tot un jegos ramane. Nu duci frate in groapa nimic, numazic

    RăspundețiȘtergere
  3. un parvenit o sugativa, uite acum a facut-o pe tarancuta sa isi dea afara antrenorul, rusine tiriacule

    RăspundețiȘtergere