luni, 3 noiembrie 2014

Formular pentru alegerile prezidentiale din 16 noiembrie

Pentru ca imbecilul de Ponta stie ca Geoana a pierdut alegerile din 2009 datorita voturilor din diaspora, s-a gandit, el impreuna cu sleata lui de penali, sa impiedice romani de afara sa voteze. Pentru aceasta a inventat un formular, o cerere sau cum s-o chema.
Formular chipurile, care sa impiedice fraudarea alegerilor. Nu, acest formular a fost creat pentru a intarzia procesul de votare, completarea lui face ca timpul de votare sa creasca si implicit voteaza mult mai putini.
De aceea m-am gandit sa il pun pe blog pentru a fi descarcat si completat de acasa, pentru a fi util in 16 noiembrie la turul 2 al alegerilor.
Pentru turul I nenorociti te puneau sa il completezi in fata lor, acum pentru ca s-a facut scandal poti sa il completezi acasa, cu conditia sa il semnezi in fata lor, atunci cand semnezi pe listele lor ca ai votat. Asadar, completati-l acasa, dar semnati-l la sectia de vot.
Asa sigur nu o sa va sicaneze papitoi de acolo.
 Sa speram ca numarul sectiilor de votare va fi suplimentat, stampile mai multe si numarul celor din comisii mai mare.
Masurile trebuie luate si pentru Romania, acolo unde au fost probleme, gen Gara de Nord si complexele studentesti.
Si inca ceva, ''Romane iesi la vot''. Arata ca iti pasa.
 Asadar va asteptam la vot in numar cat mai mare.
Iar daca ti se pare ceva suspect,pozeaza sa stim si noi.

Un comentariu :

  1. Adresă poporului si electoratului Roman.

    Chem toti cetatenii Romani sa participe la turul doi al alegerilor prezidentiale din 16.11.2014 si ii sfatui ca inainte de a-si exprima votul sa urmeze vorba Ardeleanului „ să şadă şi să cujete”

    Alegerile prezidentiale din 02.11.2014 a fost un examen pentru candidatul Viorel Ponta si guvernul lui.
    Candidatul la presedentie care v-a cerut voturile la alegerile prezidentiale, caruia i-ati acordat 40% din voturile voastre la alegerile din 02.11.2014 v-a demonstrat cum o sa conduca tara impreuna cu guvernul si toate institutiile subordonate dupa ce il veti alege presedinte.
    Pe scurt o va conduce la fel cum au condus-o partidul lui si celelalte care au condus de 25 de ani Romania. Adica asa cum au fost organizate alegerile din 02.11.2014
    Ar fi timpul ca Romanii „să şadă şi să cujete” pe cine aleg presedinte.
    Mircea Moise
    fost posibil candidat la alegerile prezidentiale.
    http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me

    P.S. Parerea mea este de fapt ca organizarea alegerilor pentru diaspora a fost intentionat desorganizata pentru ca PSD-ul a stiut ca diaspora nu-i va vota.

    RăspundețiȘtergere