vineri, 20 iunie 2014

RESPECT Domnule Diriginte,Nistor Mircea

Am fost acuzat, in ultimul timp, chiar injurat, ca stiu doar sa arat cu degetul catre incompetenti, catre lucrul prost facut si tot felul de lucruri negative.
Apropo, celor care ma injura in comenturi; ''Nu am sa aprob comenturile pline de rahat, de mizerii si de tot felul de marlanii.''
 Daca aveti o alta parere, diferita de a mea, argumentati-o civilizat, daca nu; ''Drum bun si cale batuta, pacalicilor.''

Revenind la titlul articolului, RESPECT DOMNULE DIRIGINTE NISTOR MIRCEA.

Dirigintele meu in timpul liceului a fost Profesorul de Fizica Nistor Mircea. Pot sa zic cu mana pe inima ca mi-a fost cel mai drag cadru didactic din viata mea, si am facut ceva scoala. ;)
Avea un mod aparte de a atrage elevul langa el, langa scoala si in special langa Fizica, materie care in timpul scolii generale am urat-o tocmai datorita profesoarei.


Venea la ore cu o pasiune uriasa fata de cea ce face, fata de nou, pasiune care la multe cadre didactice mai in varsta nu o mai regaseam.

De ce mi-am amintit de EL? Am citit zilele trecute, un articol intr-un ziar local,Replica, ca Dirigintele meu drag, este la fel de pasionat si de prins in cea ce face, ca in urma cu peste 15 ani.
Nu cred ca mi-as gasit cuvintele sa imi exprim ADMIRATIA care o am fata de astfel de OAMENI si atunci o sa fac o insiruire de calitati ale domniei sale.
Captivat,fermecat, cucerit,pasionat, prizonier si in special Dedicat - in tot cea ce face. RESPECT
Bun,binevoitor, amabil, ascultator - in relatia cu elevul ca persoana, nu neaparat ca invatacel. FELICITARI
Vesel, multumit,bine dispus,placut agreabil - nu stiu sa il fi vazut de prea multe ori suparat, e, se mai supara pe noi cand aveam multe absente, tot pentru bine nostru. BRAVO si MULTUMESC
 Cred ca pot continua la nesfarsit cu insiruirea CALITATILOR sale, dar ma opresc si imi promit mie, ca am sa incerc adunarea cator mai multi colegi vara asta pentru ai face o vizita mult stimatului nostru DIRIGINTE.
 
Articole din presa despre profesor Nistor Mircea: digi24, adevarul , replicahd 
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC, mandru ca v-am cunoscut.

 

2 comentarii :