miercuri, 18 iunie 2014

Guvernul majoreaza sporurile TRANTORILOR

Guvernul a majorat sporurile acordate personalului militar, din serviciile de informaţii, din apărare şi penitenciare. sursa: Mediafax
 Bineinteles ca a facut asta pe sustache, prin ordonanta de urgenta, ce atatea povesti prin PARLAMENT.
Acesti bugetari ar trebui sa fie ultimii pe lista maririlor salariale, marea lor majoritate fiind niste burtosi ascunsi in spatele unor birouri smechere, ascunse de ochiul prostimii.
Doctorii, invatatorii si profesorii nu sunt prioritari pentru acest GUVERN DE INCOMPETENTI.
Fiind an electoral, cu alegeri prezidentiale, bineinteles ca s-au gandit sa isi tina aproape securistii ascunsi prin posturile cheie ale statului.

Care din voi ati trecut pe langa judecatorie recent?
Eu o fac destul de des pentru ca Judecatoria Hunedoara e la 20 de metri de Piata Mare, Piata Obor.
Am vazut niste ''personal de la penitenciar'' care ar trebui dus la Maruta sa puna pariu cu el cat de mult pot slabii, asa ca Cioaba tzaganu.
Nu da bine o greva la penitenciar, acum cand uni isi cauta cazare pe cativa ani acolo. Grea viata au unii Tablagii.

Tot aud de serviciile de informatii, din cate stiu avem o multime de astfel de serviicii. Domnilor politicieni, vedeti de traiul omului de rand nu de burtile celor cu ochi albastrii.

''Ordonanţa este aprobată în contextul în care, săptămâna trecută, mai multe surse declarau, după ce MEDIAFAX a anunţat intenţia Guvernului de a majora aceste sporuri, că atât ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, cât şi directorul Direcţiei Buget din Finanţe, Gheorghe Gherghina, au susţinut în Guvern că nu există resurse pentru a acoperi majorarea de sporuri pentru personalul militar, avută în vedere de Executiv, ceea ce a atras critici din partea ministrului Apărării, Gabriel Oprea, care a cerut schimbarea din funcţie a cel puţin unuia dintre cei doi oficiali.
Luni, atât Voinea, cât şi Gherghina au fost numiţi în Consiliul de Administraţie al BNR şi urmează să părăsească Guvernul, iar surse oficiale afirmă că, spre deosebire de săptămâna trecută, ordonanţa are acum atât avizul Ministerului Finanţelor, cât şi pe cel al ministrului pentru Buget.''

Asadar cei doi au fost indepartati, chipurile numiti in Consiliu BnR, doar il incurcau pe TRADATORUL SEF, gabriel oprea, initiatorul acestor mariri.

Azi, maine o sa citesc si de o marire a salariilor preotilor, alti MariVeghetori de Tara. Totul e posibil, acest neam a ajuns la mana politicienilor corupti si a preotilor fara scrupule.
Am amintit de preoti ca m-a distrat  Miruitorul-extensibil a lui padre Baniel. :)))


4 comentarii :

 1. Eu te-as pune pe tine pe o sectie de detinere cu 2-300 de detinuti plini de drepturi de la UE care te injura si te ameninta zilnic, singur din lipsa de personal cu micile evenimente zilnice. citeva batai..mici furturi intre detinuti o automutilare.o tentativa de cinucidere etc. si o sa iti bagi p... in el de salariu de 2500 lei.Nu mai vorbesc de alarme sau sute de ore suplimentare neplatite...

  RăspundețiȘtergere
 2. Amaratul ala de lucreaza la serviciile sociale din primari pe 900lei, cu toti tiganii care il ameninta nu are stres?
  Aia de fac de paza pe la fabricile distruse si abandonate, care traiesc cu frica in san ca vin 'fierarii 'noaptea si le iau gatat iar nu au stres, nu? tot pe 900lei

  RăspundețiȘtergere
 3. Guvernul este la fel de incompetent ca natia care (nu) l-a votat ... Chiar compari nivelul de pericol din puscarie cu ala din scoala?

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu compar nimic.Doar spun ca un om educat nu ajunge la puscarie, deci mai bine previi decat sa tratezi, parerea mea

  RăspundețiȘtergere