miercuri, 11 februarie 2015

Valentine's Day sau Dragobete???

Valentine's Day vs Dragobete

Nu vreau sa bat campii cu disputa dintre Valentine's si Dragobete, ci doar sa intreb:

Ce cadou e mai nimerit de Ziua Dragostei???
Raspuns: Habar nu am :)))))
Ca nu exista Cadoul Perfect, asta stiu, dar totusi???
Plus daca e sa o iau pe dupa visin, noi barbatii am cam dat de dracu zilele astea care urmeaza.
 DE CE?
Pai cum sa zic asa mai discret, Valentine's, Dragobete, 1 Martie si 8 Martie asa una dupa alta si intr-un timp scurt. Deciiii am dat de dracu daca nu iesim la interval cu neste cadouri FROMOASE. ;)

De aia anul asta vreau sa cumpart sotiei ceva deosebit, asa cum imi place mie sa spun ''ALTCEVA'' 

Am descoperit zilele trecute un site fain, site de tablouri,tablouriluminoase.ro.

''  Panza(canvas), materia prima ce sta la baza producerii tablourilor din aceasta categorie ,este o panza profesionala ,pe care am printat ,cu cerneluri originale de fabricatie japoneza , imagini de inalta rezolutie ce confera tablourilor un aspect de foarte buna calitate. Panza astfel imprimata, am intins-o pe sasiu de lemn, netratat chimic.
         Un rol foarte important in cazul tablourilor pe panza , o detine lacul inovator si luminos care are dublu rol: de protectie impotriva zgarieturilor ,permitand totodata si curatarea foarte usoara a tablourilor chiar si cu o carpa umeda ,cat si rol de a proteja imaginile in timp, impotriva ingalbenirii si invechirii . Culorile raman proaspete si vii timp indelungat .
         Tabloul pe panza , prezinta un etalon al artei contemporane ,textura tabloului este una deosebita pentru décor ,placuta la atingere si la vedere.''

Este ca e ALTCEVA???
Mie asta imi place si am sa il ofer de Valentine's sotiei mele.
Am vazut foarte multe frumoase si m-am hotarat greu, dar asta mi-a placut cel mai mult si am sa il i-au pe cel mai mare, ca sunt de mai multe dimensiuni.
Probabil pe felicitare am sa scriu: ''Te iubesc mult, dar de restul sarbatorilor un trandafir si multa dragoste'', nu de alta dar dragostea trece prin stomac si traim vremuri grele. :)))))))

Daca credeti ca nu merge cu un pic de Arta Moderna, puteti oricand sa incercati ceva Mai simplu, dar la fel de eficient. ;)))

3 comentarii :