vineri, 27 februarie 2015

Piesa de sambata: Popa armasarul

Mi s-a pus pata pe purtatori astia de sutana, de nu am ochi sa ii vad.

 Asta nu de azi de ieri, dar in Consiliul Local, ieri 13 CREsTINI alesi, au fost de acord cu ridicarea de noi biserici in Hunedoara. Doua la numar.
 Avem in constructie una bucata biserica in curtea scolii, de niste ani buni, nu e gata nici 30%.
 Avem o catedrala, monument istoric, ne renovata de zeci de ani, cred ca e timpul sa daramam un parc in care primaria a bagat DOUA MILIARDE sa mai incepem o fundatie de biserica, doar nu sunt prosti sa o termine pe bani lor.

PRIVITI CUM II SUPRAVEGHEAZA POPA, TOATA SEDINTA A STAT PE SCAUN DAR IN TIMPUL VOTULUI, HOP SUS SA ISI VADA MIOARELE .
Astia sunt preapupatorii de sutana, care tin mana la curul popilor intr-un oras cu multe alte prioritati. Au tinut ei manuta lor sus pana au facut carcei, nu cumva sa nu ii vada popa ca il sustin si sa le dea un ''Doamne ajuta'' lor si un ''Arza-i focu'' celor contra.


Astia ne vand popilor de ajungem iar ca pe vremea INCHIZITIEI.

2 comentarii :

  1. Noi vedem ,Noi auzim ,Noi avem Puterea de decizie asupra Voastra !

    Cei puternici sunt foarte reci ,cunoscuti cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei Politice din toata lumea .

    Cultul lor este de origine satanista, evidentiat prin practici avansate de magie neagra. La o privire mai atenta, reiese ca aceste metode de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de influentare si manipulare a maselor de oameni. Aceasta in ciuda faptului ca imensa masinarie de propaganda oficiala se ascunde sub motive asa-zise stiintifice, in care declara ca Diavolul nu exista, iar religiile nu sunt altceva decat o forma de misticism sub care se ascund oamenii saraci cu duhul.

    Toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea ,vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.

    INTERLOPII CU LEGITIMATIE DE LA STAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe drumul care ne aflam nu suntem departe de cela enumerate mai sus :(

      Ștergere