joi, 8 ianuarie 2015

PNL Hunedoara, IEDUL cu mai multe CAPRE

De ce PNL-HD e iedul cu multe capre?(tapi)

In primul rand, arestatul SEF si-a dat demisia doar verbal, cea ce mi se pare de cacao, mai ales in contextul in care ViceSeful si-a dat demisia in scris, iar ieri a revenit, retragandu-si demisia. *-sursa

Cum naiba sa iti dai demisia si apoi sa ti-o retragi la aproape o luna distanta? 
Raspuns: Uite asa, romaneste, cica nu s-a intrunit nimeni sa ia la cunostinta aceasta DEMISIE.
Bai vaca mov, eu daca imi dau demisia de la job, in mod sigur nu pot aparea la usa patronului, dupa o luna si sa ii spun: ''sti sefu' eu m-am razgandit, deci vreau postul inapoi''.



De aici vine si al doilea motiv, asta retragandu-si demisia, este repus in functie. E adevarat ca e suspendat, este omul anchetat de DNA, o moda in CJ-ul hunedorean, dar totusi fiind in functie inseama ca este la conducere. La noi in Romanistan, suspendarea asta e un fel de concediu de gravide, stai pe acasa te relaxezi, mai ales ca e frig afara si parca nu ai iesi din casa. :))

Datorita concediului fortat al Safului al mare, la conducerea PNL-ul este unu mic, mic de tot, un inlocuitor nimic mai mult. Inlocuitor care nu ar fi ajuns sef peste penelisti daca Numero Uno si Numero Duo nu erau anchetati si suspendati.
Pentru al legitimiza cat de cat, penelisti si-au adus sefa aia mare de la Bucuresti la Deva. Fata faina, chiar simpaticuta, nu stiu ce veleitati are, dar aia de o inconjurau cand a venit la Deva pareau o gasca de sforari, un pic cam agresivi pentru gustul meu, ei fiind foarte irascibili la intrebarile despre demisia adevaratului sef al PNL-HD.

Asadar atat de multi par a fi la conducerea PNL-HD, incat inclin sa spun ca vom vedea curand un scandal mioritico-penelist pe plaiuri hunedorene. Mai ales ca acum in PNL se regaseste si vechiul PDL si sigur ar cam vrea si astia niste functii, ca deh sa mance si gurile lor. :)))


 De cand a pierdut Ponta alegerile, da el le-a pierdut, nu le-a castigat John, penelisti se cred niste zmei galbeni, cam ca galeria lu' Petrolul Ploiesti, aia ma, lupii galbeni.
 Fac ei asa un felul de slalom prin politica, niste chestii care tocmai ei le-au hulit in campanie, dar asa e la noi. Totul pentru ciolan. :(

Un comentariu :