luni, 12 ianuarie 2015

La sala de sport,alergam sau ne pozam?

De ceva vreme ma tot laud ca ma duc la sala de sport. Sa fac un pic de miscare si sa mai dau un pic de burta jos. Da, m-am laudat ca de la INTAI ma duc; au trecut niste INTAI, dar intr-un final, din 5ianuarie, m-am dus. 

 Avem o sala destul de faina in Hunedoara.

Greu a fost, acum dupa 4 sedinte, deja m-am obisnuit si face parte din programul meu zilnic. Cam o ora, o ora si jumatate, ce e prea mult strica, dar eu cred ca e suficient.
Imi pun pe telefon un film, bag castile in urechi si ma sui pe stepper.
 Cam asa arata dracia aia, parca inot pe uscat, dar cica e cel mai bun aparat pentru slabit, cica.
Dau din maini si din picioare ca descreeratul, mai trag cu ochiu la vreo sirena, putine dom'le, foarte putine si uite asa imi fac miscarea.

Ce imi place acolo e faptul ca ma distrez, ma distrez pe seama fatutelor alea de 14,15 ani, nu cred ca au mai mult. Vin saracele sa faca miscare, foarte hotarate, dar tehnologia nu le da pace nici acolo.

 Saptamana trecuta am vazut o fatuca de vreo 15ani, foarte hotarata, a incalecat pe o bicicleta si a inceput in forta. Pffff in forta, dupa vreo 3 minute a sunat-o o prietena, motiv pentru care ea sa oprit din pedalat. Au vorbit, cred, vreo 5minute, daca nu mai mult si apoi a continuat pedalatul.
Bineinteles nu inainte de a-si face un selfie, sa aiba cu ce se lauda la Lume,lumea FB, ca doar nu merge la sala fara sa stie Fbistii. :)))

Dupa poza a mai pedalat un picut si gata, acum trebuia sa se relaxeze munchiuletii. A batut sala in lung si in lat niste minute bune, o nou convorbire, o noua poza, de data asta in oglinda(altceva) si s-a apucat de alergat pe banda.
A cerut indicatii omului de acolo, cum functioneaza aparatul, cat sa alerge si alte bla bla bla numai o trece timpul. Sa fi alergat, maxim 10 minute, dar nu cred, iar era cu telefonul la ureche. Avea la telefon husa de aia Flip,care o tinea deschisa in timpul convorbirii, de ziceai ca se ascunde dupa cartea de mate.
Zic sa fi alergat, banda saraca, alerga singura, fata era cracanata pe cadrul benzii, vorbea la telefon.
Gata si cu alergatul. :)))))))) Dupa convorbire a oprit banda, ce conteaza cat a alergat efectiv, timpul de pe aparat arata ca a alergat. :)))

Iar pauza de relaxare si hidratare. :))))))))

Dupa pauza, fata a trecut la facut abdomene. Eeee nu chiar. :))))
S-a pus pe salteluta, s-a foit, s-a rasucit.........s-a coit(figura de stil), s-a......... dar nu a facut nici un abdomen. S-a ridicat, ca a uitat sa intrebe instructorul, ce fel de abdomene sa faca, pentru inferiori sau superiori.
Iar s-a pus jos, iar s-a foit, iar s-a rasucit pana intr-un final cand a reusit sa faca o serie de 10 abdomene si acolo a ramas lungita pe spate, eu imi terminasem ora de stepper si am plecat. O mai fi stat ceva vreme, nu stiu, poate a si atipit un pic. :))))))))

Ce pot sa spun, e ca sigur dupa acea sedinta de sport, fata a ramas cu multe poze, restul nu stiu daca conteaza sau daca chiar o interesa. :))))))
Asadar e distractiv la sala, sper sa ma duc macar cateva luni, ca la vara sa fiu in forma. Aaa nu fizica, in forma si pregatit de niste partide de bere si gratare. :)))))))


Parca mi-as cumpara si eu o dracie de aia, nu am facut febra musculara si nici articulatiile nu m-au durut, ce sa fac varsta, nu mai am 20 de ani. Cica le zice Biciclete Medicinale Eliptice, cam bombastic numele, dar ce treaba am eu. :))))))))

2 comentarii :