marți, 9 decembrie 2014

Omenia-i mai scumpa ca avutia

''Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune, bunatate, un zambet pe fata celor napastuiti de soarta. Iata ca ne aflam la a 3-a actiune pentru copiii si adultii neajutorati din Hunedoara. Pentru cei care nu stiu inca, a venit momentul sa organizam strangerea de ajutoare pentru copiii si adultii neajutorati din Hunedoara. 


Este nevoie de haine, jucarii, rechizite scolare si mancare neperisabila (malai, ulei, conserve, etc) sau orice va prisoseste prin casa si altii ar putea folosi. Si deoarece vin si Sarbatorile de Iarna iar noi ne vom intalni cu ei in data de 23.12.2014 la ora 16 la Casa de cultura din Hunedoara, i-am bucura foarte mult cu BOMBOANE DE POM, COZONACI, DULCIURI, JUCARII sau orice altceva considerati ca poate umple inima unui copil sau adult sarman in zile de sarbatoare! Va astept dragii mei prieteni sa ma contactati prin mesaj privat sau sa ma sunati la nr. de tel. 0727960763 sau 0749506512. 


Sunt sigura ca imi veti fi alaturi ca si anul trecut! Va rog confirmati prezenta doar daca aveti posibilitatea sa participati real. Si de asemenea, apreciez daca puteti da SHARE.Craciunul ridica o bagheta magica asupra oamenilor si ne face sa devenim mai buni!
Dacă ar fi să mulţumesc pentru ceva din tot ce mi-a adus anul acesta, atunci aş mulţumi pentru OAMENI. Oamenii minunaţi pe care i-am cunoscut, cu care am legat prietenii reale, pe viaţă, pentru oamenii care m-au sustinut in fiecare actiune pe care am intreprins-o. N-am reuşit să fac tot ce mi-am propus, fiindcă în anul acesta, poate mai mult decât oricând, am învăţat că uneori, a contribui la reuşitele altora îţi poate aduce satisfacţii mult mai mari decât propriile reuşite. Că uneori a visa şi a împlini visurile altora te poate face să trăieşti o bucurie dublă. Iar pentru asta este necesar să te pui pe locul al doilea. 

Va multumesc pentru timpul pe care mi l-ati oferit,pentru gandurile bune, prietenia voastra, pntru sustinerea voastra. Stiu ca si in acest an ma veti sustine si ma veti ajuta sa aaducem zambetul pe fata celor napastuiti de soarta! ''
Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va mangaie in fiecare zi a vietii voastre,suflete frumoase,prieteni dragi *-sursa

Felicitari pentru implicare si bafta maxima Doamna Elena.
P.S. Mosu' meu avea o vorba ''Mic cu mic se face mare''
 Like si Share sa afle toata lumea ca Hunedoara are oameni implicati.

4 comentarii :

  1. În perioada asta al anului peste tot sunt oameni cu dorința de a ajuta, oare câți reușesc? Multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
  2. Toată stima !!!! Să aibă baftă să ducă proiectul la capăt cu rezultate peste așteptări!!!

    RăspundețiȘtergere