miercuri, 3 decembrie 2014

Miron Cozma si Vadim Tudor, doua vite nebune

Duminica la amiaza, la RealitateaTV, parnaiasul Cozma si latraul Vadim au facut concurs de jigniri la adresa romanilor din strainatate.
Romanii nostri au fost facuti cersetori si capsunari(au folosit cuvinte mult mai grele ca acestea) de acesti derbedei.
Cumva cred ca aveau promise niste chestii, daca Ponta castiga presedentia.

  Miron Cozma a afirmat: "Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori. Să nu vină ei să ne stabilească preşedintele. Iohannis nu e român şi nu e ortodox. Mie nu mi-e frică! În Italia s-a dat pentru un vot pentru Iohannis 40 de euro. 20 de Euro la intrarea în secţia de vot şi 20 de euro la ieşire. (...) Mie ca român niciodată n-o să-mi stabilească destinul 400.000 de români, din care 200.000 sunt cerşetori... (...) Să vină-n ţară, să sufere ca şi noi, nu să stea afară"

În plus, Miron Cozma l-a acuzat pe Iohannis că i-a furat sloganul, prezentând o carte de vizită pe care acesta era scris. "Îl acuz public că mi-a furat sloganul: Veniţi cu noi să ne luăm ţara înapoi. Mă simt jignit că ţara nu e condusă de un român", a mai spus Miron Cozma la România TV.
    Corneliu Vadim Tudor nu a fost nici el mai blând cu Iohannis şi diaspora: "Ţara mea e pe mâna unui handicapat, unui neamţ de mâna a doua. Sunt revoltat. (...) Iohannis a fost susţinut de Germania. Eu nu pot să trec peste străbunii mei morţi în cele două războaie mondiale. Angela asta să se ducă să stea la cratiţă şi să ne lase. Ne aleg nouă preşedintele, căpşunarii? Să-l ia la ei dacă îl vor."

În urma intervenţiei celor doi, Romania TV a decis să nu-i mai aibă invitaţi în cadrul altor dezbateri.

Bai imputiti ordinari, va doresc niste sarbatori de iarna ca ale romanilor care muncesc in zile de
sarbatori, dar mult mai racoroase. A se intelege, la azil sau la mititica.

Cum sa spui astfel de marlanii despre conationali tai, lepre ce sunteti?
 Mie unul mi se pare de o nesimtire crasa, un tupeu jegos sau pur si simplu o dovada de dispret fata de TOTI romanii. Cretinii astia doi nu realizeaza ca romanii din diaspora au familii acasa, familii care depind de munca acestora. Ei au plecat din Romania tocmai din cauza hotilor si derbedeilor, ca ei, care au muls si distrus tara asta.
Acum un an Vadim i-o tragea LIVE lu' Cozma, acum sunt pretini.*-sursa


Multe specimene suporta pamantul asta. :(

4 comentarii :