marți, 16 decembrie 2014

Bree Kir Arafat ai avut chef de o prabusire

Daca Ponta s-a facut de cacat cu celebra replica ''Fa, Doina avusa-si chef de niste inundatii'' acum a fost randul lui ''Salamaleku Arafat" sa faca pe cretinul de serviciu.
Pai bine ba prostu prostilor cum cacat sa ti la sol toate aeronavele, cand tu aveai mare nevoie de asistenta aeriana, in cazul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol.

''In ianuarie 2012, Raed Arafat era simbolul profesionismului si mii de oameni din intreaga tara au iesit in tara sa-l apere in fata atacului declansat de Traian Basescu. Dupa aproape trei ani petrecuti in cercul de putere al lui Victor Ponta, cu atributii mult sporite si influenta pe masura, Arafat incepe sa-si arate limitele. Accidentele din Apuseni si de la Siutghiol, plus reactiile sale, arata ca managerul SMURD si-a atins limitele competentelor.'' *-sursa

Adica cum? A avut Basescu dreptate? Ia sa vad cati hipsteri iasa acum in strada sa il sprijine si sa il pupe in cur.

Pentru balbaiala fortelor de interventie au fost gasiti doi capi ispasitori, prefectul de Constanta si seful ISU Constanta. Eu cred ca alte capete trebuiau sa cada, in primul rand chiar marele Arafat trebuie sa plece si in al doilea rand, ministru de interne, habarnistul de Gabriel Oprea.
Au murit ieri INCA 4 SALVATORI, cati trebuie sa mai moara pentru a avea profesionisti in astfel de posturi cheie?

"Bărcile cu vâsle sunt pentru că dacă sunt scafandrii jos nu poţi să ai bărci cu motor." a spus luni seară secretarul de stat Raed Arafat.*-sursa 
Care scafandrii cretinule?
 Aia au uitat cheile acasa,prima barca era dezumflata, scafandrii inca nu ajunsesera, iar timpul de reactie a fost prea mare.

ISU si MAI e plin de incompetenti, de pilosi care s-au angajat acolo pentru ca e cald si bine si se plateste regeste (nu toti dar marea majoritate). Angajati de un tata, un director iar cei care ii conduc o carca de NEPROFESIONISTI.
Cum spuneam zilele trecute ''Merge si asa nu mai e suficient ''

 
Sportiv, muncitor,director,primar si toti restul trebuie sa isi asume cea ce fac si sa o faca la capacitate maxima.
 P.S. Cand stai prea mult pe langa oamenii politici te imbeti de putere si o iei razna, asadar: ***Arafatee dute tata ce esti in ridicol si direct responsabil de aceste decese***

Vreau sa ninga, sa iesim afara din casa, stirile de la televiziunile romanesti sunt doar NEGATIVE.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu