marți, 10 iunie 2014

Piscinele Hunedoarei, lighene vandute la pret de piscina

Nu vreau sa urlu, dar o sa o fac in scris.
Ieri, fiind o zi frumoasa de vara si libera pe deasupra, noi romani am prins gustul liberelor :))))), m-am gandit sa ies cu copilul la piscina sa facem o baie racoroasa.
  Zis si facut, facem bagajelul si plecam spre Piscina Stadion. Odata ajunsi acolo, hop si dezamagirea, pretul de intrare mi-a parut astronomic pentru ligheanul (a se citi piscina) care il detin proprietarii. Cum naiba sa ceri 25lei pe intrare, cat in afara de 7m pe 17m, cred, luciu de apa tu nu ai nimic acolo.
 Pentru ca stiu vorba aia romaneasca: ''Nu e prost cine cere, ci cine da'', am plecat cu un gust amar hotarat sa nu mai calc pe acolo si dus am fost.
Am hotarat sa merg la Steaua Muresului, un strand la standarde ridicate si culmea cu un pret de intrare cu 20% mai mic.
 Ehe, Altceva, zic eu. Au oameni aia acolo tot ce vrea muschiu tau pentru a petrece o zi super faina la ei.

Pentru a nu fi acuzat ca sunt rautacios cu jepcarii de la Stadion, o sa dau si alte exemple de preturi ne la locul lor, preturi de strand pentru cazi de baie.

Piscina Hotel Ciuperca: 15lei *dotari: una bucata piscina si niste sezlonguri*
Piscina Hotel Krystal: 15lei (luni-vineri) 25lei (week-end) *dotari: una bucata piscina si niste sezlonguri*

Ca sa sara uni de cur in sus, m-am gandit sa pun si preturile de la stranduri adevarate.
 Calan Bai:  7 lei copil, 10lei adult *dotari: 3 bazine plus zona de plaja uriasa*
Steaua Muresului: 15 lei copil, 20 adult *dotari: 4 bazine, 4 topobane mari, un topogan copii mici, sezlonguri cat cuprinde, plaja nisip, etc*
Geoagiu-Bai: 25 lei, * nu cred ca aici mai e necesara vreo informatie* ;) e impecabil

Iar pentru a arata cat de prosti manageri sunt patronii hunedoreni o sa spun ca la am fost si la Felix de curand si acolo biletul e 25 lei.
E ceva diferenta intre Geoagiu si Felix pe de o parte si Piscinutele astea de la pensiunile sus numite, NU?
:)))))))))) 

4 comentarii :

  1. orice alegere trebuie sa se bazeze pe un gust, mie sincer imi place piscina de la stadion, imi da voie sa imi aduc sandwich si apa de acasa (3 ore asteptat pt servire steaua muresului), am optiunea de a manca la restaurant , si sincer ma pot relaxa pe o muzica chill (la steaua muresului imi bate in cap numai house toata ziua). un alt aspect f important este intimitatea, un loc mai restrans poate deseori sa iti ofere ce ai nevoi, si in plus nu vine multa lume prin selectia pe care o face pretul. cat despre entertainmen, cele 4 tobogane in apa nu sunt intretinute, iar in imbinarea componentelor lipseste siliconul, fapt care duce la iritarea pielii pe fund si spate dupa doar 2-3 ture.

    in concluzie trebuie sa ne intrebam de ce avem nevoie inainte sa aducem astfel de comentarii, malitioase, nefondate si sa respectam putin initiativele micilor intreprinzatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cand ai fost ultima data la steaua muresului, asa ca iti spun: muzica a fost aproape in surdina, pe topogan m-am dat de am ametit fara probleme iar mici intreprinzatori pe care ii lauzi mai au multe de invatat si sa nu uite ca Hunedoara e un oras sarac, deci nu pot spera la profiturile din marile orase. Sa invete ca mic cu mic se face mare

      Ștergere
    2. Eu sunt mulțumit de fiecare din cele enumerate mai sus, fiecare are specificul ei cu rele cu bune. Cred că prețul îl impune totuși raportul cerere-ofertă și cred că lipsa concurenței din orașul nostru dă dreptul patronilor să fac ce vor, inclusiv să ne fugărească prin alte orașe. Concluzie: domnule primar avem nevoie de investitori în domeniu că se pare că merge, eu știu poate un ștrand. Mulțumesc!

      Ștergere
    3. Asa e, dar totusi sa mergi 2 perechi la piscina si sa platesti 100lei pe zi, in conditiile in care se stie ce salarii de cacat sunt in oras, mie unu mi se pare EXAGERAT :(

      Ștergere