marți, 17 iunie 2014

Avem cu ce, Avem cu ce ne LAUDA

Cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni s-au întrecut în cursul zilei de ieri într-o competiţie aprigă pentru titlul de „Miss” şi „Mister” al judeţului. Tema Balului din acest an a fost „Capsula timpului”.
Zeci de elevi din judeţ s-au adunat ieri după – amiază la Aqualand Deva, pentru a lua parte la evenimentul cel mai important din viaţa liceenilor hunedoreni, Balul Balurilor. Evenimentul s-a desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Hunedoara, al Aqualand Deva, al Direcţiei de Tineret şi Sport Hunedoara şi nu ar fi fost posibil fără ideile şi ajutorul echipei Consiliului Judeţean al Elevilor Hunedoara. În cadrul competiţiei, au concurat câştigătorii titlurilor de miss, respectiv mister din liceele din judeţ. După săptămâni întregi de pregătiri, liceenii s-au chinuit să dea tot ce-i mai bun pe scenă pentru a câştiga titlul de „Miss” şi „Mister” al judeţului. În concurs s-au înscris şase perechi de fete şi băieţi de la tot atâtea licee din Hunedoara, Petroşani, Lupeni şi Deva.
Costume din diferite epoci şi probe inedite
Organizatorii au ales în acest an ca tema balului să fie „Capsula timpului”. Plecând de la această idee, participanţii au trebuit să treacă prin mai multe probe pentru a fi pe placul juriului. Au dansat, au făcut demonstraţii de beatbox şi au arătat la ce se pricep cel mai bine. Toţi participanţii au fost îmbrăcaţi în costume din diferite epoci, pentru a reprezenta perioada istorică repartizată de către organizatori. Probele din cadrul evenimentului au fost de asemenea presărate cu mai multe momente artistice susţinute de elevi din liceele hunedorene.
Aleşii serii au fost de la Hunedoara
Momentul culminant al Balului a fost desemnarea câştigătorilor de „Miss” şi „Mister” ai judeţului. După lungi deliberări, juriul a hotărât cine merită să urce pe podium. Câştigătorii Balului Balurilor, ediţia 2014, au fost Cristina Puşcaşu şi Robert Ioniţă de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”. Premiile pentru aleşi au constat în cupe şi mai multe vouchere.
                                                             FELICITARI MAXIME
Hunedoara are copii si tineri frumosi. Ei sunt viitorul acestui oras, ei trebuie sprijiniti si sustinuti sa ramana ACASA la HUNEDOARA.
Premianţii Balului: Miss şi Mister ai judeţului - Cristina Puşcaşu şi Robert Ioniţă
Locul II – Larisa Kadar şi Horaţiu Bulzan
Locul III – Henrietta Kovaci şi Ianos Isolt
Miss Popularitate – Oana Andrei şi Adrian Băştian
SURSA: GLASUL HUNEDOAREI


Chiar avem cu ce ;)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu