vineri, 28 martie 2014

Posta Romana, o batalie pierduta

Nu am mai intrat intr-o locatie Posta Romana de pe vremea liceului, si atunci doar cand imi completam carnetul *CeC* si imi ridicam alocatia. Asta pana zilele trecute, de aici si povestioara de mai jos.
 Fac cumparaturi on-line de mult timp, iar de cele mai multe ori platesc produsele la livrare (RAMBURS), nu de alta dar nu ma risc sa folosesc cardul.
Pe la sfarsitul luni februarie am cumparat de pe net niste skateri, fainuti, nu foarte scumpi si in 2 zile i-am primit.
Platesc curierului coletul bucuros, ce promti sunt oameni de acolo, urc in casa, bineinteles sfasii hartiile si cutia in care erau skateri si ii incalt. Mi-au venit perfect, multumit de aspect si cum ma simt in ei ma descalt si ii pun la usa. Bineinteles urma sa ies cu ei seara in oras, sa ma laud la cunoscuti cu noua mea achizitie. :))

Vine seara ies in oras si fac o tura pana la Kaufland, ca tot trebuia sa imi platesc factura la telefon, si apoi spre Faleza cu baruri a orasului.Toate bune si frumoase, pantofi confortabili, seara senzationala, dar.....
Dar la intoarcerea acasa observ starea jalnica a ''pretiosilor mei skateri'', vopseaua de pe ei sa cojit intr-un hal fara de hal, arata ca un gard vopsit secolul trecut.
 Suparat nevoie mare, a doua zi dimineata, sun si fac reclamatie la firma de unde i-am comandat si ma zburlesc la ei ca ma simt furat si pacalit.
Omul de la telefon de un calm ne mai intalnit ma linisteste si imi spune ce trebuie facut pentru a retrimite skateri inapoi si a-mi fi returnati banii sau inlocuit produsul.
A trecut ceva vreme si nu am mai auzit nimic de skateri sau de bani, chiar si siteul de unde ii comandasem a disparut. Din nou m-au apucat toti draci si sun iarasi, iar de data asta i-am pulait de cred ca le-am umplut frigiderul pentru Paste.
Cred ca am vorbit tot cu acelasi tip ''Calm'' si m-a lamurit ca ei nu primisera coletul dar imi vor trimite alti skateri in schimb, chiar daca ei nu i-au primit pe cei defecti.
M-am dus la ghiseul postal pentru a cere lamuriri, dar acolo o batranica de vreo 60 de ani nu a stiut ce sa imi spuna, decat ca ei (ghiseul) a expediat coletul.

Asadar dragi politicieni luati-va comisioanele(trist ca asa se fac privatizarile la noi) si privatizati Posta Romana, in acest moment este un serviciu invechit si total inutil. Poate un investitor serios o sa aduca Posta Romana mai aproape de acest mileniu si implicit mai aproape de OM.

Daca chiar ai nevoie de Posta Romana pentru a trimite ceva la bunica la tara, ai nevoie de o zi libera de la serviciu, o sa stai la rand ore nenumarate. Se misca personalul de acolo cu viteza melcului turbat. :(





7 comentarii :

  1. pai, ce vina are Posta Romana in toata afacerea asta???

    RăspundețiȘtergere
  2. ai citit tot? pai eu am pus coletul la posta, gestionara cica la trimis, dar el nu a ajuns.
    Si atunci ma intreb: Cine e vinovat? posta romana, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Hmm, despre Poșta Română doar de bine! Nu ești singurul care a avut surprize...cu permisiunea ta, iată pățania mea: http://gigitepus.blogspot.ro/2014/05/murphy.html

    RăspundețiȘtergere
  4. astia se mai jupoaie ? cred ca firma de unde i-ai cumparat proxcedeaza asa pt. a discredita posta romana si pt. a o cumpara ulterior :D

    RăspundețiȘtergere