miercuri, 5 februarie 2014

Bugetarul inutil

    Pe cat posibil evit sa am tangenta cu angajatii statului.De ce?
 Pentru ca marea lor majoritate sint niste nepoti ai unor unchi a unor matusi a unor cunostinte de ale unui director.Cam ceva de genul asta,cred ca nu gresesc.Uni din ei chiar stiu ce fac acolo si isi merita posturile,dar din pacate astia sint putini.
Acum revin la cei multi prost pregatiti si de cele mai multe ori, mai si incurca pe acolo. Da incurca pentru ca ei fiind niste NEPOTI, postul lor a fost creat exclusiv pentru ei. Post inutil.
 Dar pentru a nu bate prea mult la ochi li s-a dat si o stampila. Stampila de care se pare ca avem nevoie pentru diferite hartii. Fara acea stampila nu se poate.De ce? Pentru a justifica serviciul NEPOTULUI.
    Buba mare e ca acest NEPOT, se crede mare smecher si de cele mai multe ori nu prea sta pe la servici, deci trebuie sa ajungi la el cu programare, cu mai multe drumuri asta tot pentru a parea ca e foarte important rolul sau in sistem.

  Si inca ceva. Daca ai reusit intr-un fel sau altul sa ajungi la ALA, in birou, sa te ti-i nenica. Are el un birou de mare afacerist cu niste laptopuri si niste plasme, sau de ce nu si o secretara sa ii faca o cafea.Asta e NEPOTUL cel mare, cam in toate institutile statului sint si nepotei mai micuti. Pe astia ii tine sistemul mai inghesuiti cate patru, cinci in birou si pe un salar de rahat, dar nu-i asa sint UTILI toti.
 De ce sa fie numai unul, bine pregatit si cu un salar decent?



  Te cam ia cu somn cand stai la rand ore intregi pe holurile institutilor STATULUI, sau daca nu pe tine, sigur pe cei de partea cealalta a biroului. :))))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu