miercuri, 12 februarie 2014

ANTENA 3

     
 Pana acum am crezut ca le-am vazut si auzit pe toate despre Antena 3, astazi am citit o stire SENZATIONALA.

Acest post de televiziune, care se vrea a fi un canal TV de stiri, se lauda a fi singura televiziune din Romania prezenta la cea mai importanta intalnire anuala a marilor televiziuni ale lumii, "New York Festivals World's Best TV & Films", avand 10 nominalizari.
Pana aici, nimic mai adevarat, dar la acest festival este necesar doar sa participi ca sa castigi. Toate posturile de televiziune care au participat au primit și premii. Site-ul instituţiei care a acordat toate aceste premii nu se fereşte să arate că premiile pot fi comandate. Tot ce trebuie să facă o televiziune este să-şi deschidă un cont pe site-ul "New York Festivals", să-şi aleagă un premiu şi să-l plătească.

Aceste informatii au fost dezvaluite de jurnalistii de la reportervirtual.ro

Asadar, domnilor si doamnelor care stati toata ziua cu gura cascata la acest canal de rahat, treziti-va! Nu mai asimilati toate informatiile pe care ei vi le servesc si incercati sa ganditi, ridicati-va din fata televizoarelor si mai informati-va si din alta parte! Ati putea chiar sa iesiti un pic la aer, ca de la atata savurat cu placere rahatul lor, v-ati indobitocit rau.

Mai bine urmariti un canal educativ sau va plimbati nepotii prin parc, decat sa fiti masa de manipulat a acestor mizerabili.

Stiu, sunt unii care ma vor acuza ca sint basist sau mai stiu eu ce, asta e, nu toata lumea poate avea aceeasi parere, dar parca platirea unor premii si distinctii mie imi suna tot a PLAGIAT, domeniu in care unii déjà exceleaza.
RUSINE RUSINE RUSINE!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu