vineri, 22 mai 2015

Vrei nebunie? Fa o tura cu senilata la Arsenal Park

 ARSENAL PARK - nebunie in natura :)

Nu sunt un fan inrait al sportului extrem dar in ultima perioada am avut parte de doua astfel de intamplari.
Una a fost la Aeroportul Saulesti, unde am zburat cu planorul si a fost nebunie iar cea de a doua a fost la Arsenal Park, unde m-am ''plimbat''(daca pot spune asa) cu o senilata blindata si...... si ''imi bag piciorul'' a fost demential.

Despre zborul cu planorul am sa scriu cu alta ocazie, acum vreau sa va arat cum arata o ''plimbarica'' de 6 minute cu senilata de la Arsenal Park.

Am fost la Arsenal Park cu ceva treaba, iar pentru ca totul a decurs OK, am hotarat sa mai ramanem la un suc, o bere, ceva sa placa la toata lumea. :)))

Acolo Sebi si-a reintalnit un vechi prieten care i-a propus juniorului meu sa faca o plimbare cu SENILATA. Initial copilul a fost reticent dar la insistentele noastre s-a hotarat sa mearga. Dar pentru ca si noi am fi vrut, am zis hai sa mergem cu copilul sa nu ii mai fie frica. Povesti, ne-am folosit de acest pretext sa ne dam si noi o tura cu acel minitransportor militar. :))))

Nu prea am cuvinte sa descriu cum a fost, decat atat EXTREM DE EXTREM. :)))


Ne-am reintors sanatosi cu totii, chiar juniorul s-a tinut de glume s-a prefacut ca ''da la rate'' la final. :)))
Soferul senilatei este un tip foarte tare, dupa plimbare am ramas cateva ore cu el la povesti, aventurile faine care ni le-a povestit despre ce se intampla la Arsenal Park m-au facut sa ma gandesc sa revin acolo cat mai curand.

7 comentarii :