miercuri, 4 martie 2015

RCA auto - online

Ce e RCA-ul auto in Romania???

RCA-ul auto in Romania este INCA o taxa, nimic mai mult. Daca da beleaua si ai parte de un mic accident auto ai cam bagat-o pe maneca.
In primul rand hartogaraie, daca ai norocul si are colegul de accident RCA, ca daca nu are, au mama. Ori o dai la pace si iti repara ala masina ori pregateste-te de umblatura prin tribunale.

Pentru ca firmele de asigurari nu au nici un interes sa iti rezolve problema repede, ei platesc, risti sa ramai fara masina cateva saptamani, daca nu luni, bune.

Cand mergi la o firma de asigurari sa iti faci RCA-ul sunt toti lapte si miere, doar le DAI bani, dar sa nu dea naiba sa ai accident si sa mergi sa iti ceri drepturile, atunci ajungi INFRACTOR in ochii lor, doar le IEI banii. Poze, hartii, tergiversari, acuze subtile si ale cacaturi menite sa te faca sa renunti la banii de reparatie.

Pentru a avea cat mai putin de-a face cu ei, de anul asta mi-am facut RCA-ul auto,e obligatoriu, online.
Pe site-ul eMag este sectiune de ASIGURARI. Ai acolo totul mura-n gura, ca sa zic asa. :))))

Ai de unde sa alegi ce fel de asigurare vrei, le poti compara intre ele sa vezi care iti e potivit(sa nu zic care e al mai ieftin), platesti frumos cu cardul si nu arunci banii aiurea pe comisioanele bancare la retragere. ;)
Faci totul fain frumos de acasa din fotoliu, nu mai bati drumurile in cautarea RCA-ului cel mai ieftin. 


Eu unul de la o vreme am realizat ca e mult mai ieftin si mai rapid sa faci cumparaturi online, nu de alta dar parca avem din ce in ce mai putin timp. Suntem vesnic pe drumuri intr-o continua alergare, de multe ori haotica si fara rost.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu