joi, 12 martie 2015

Poptamas, Teo, Gandul si cu Zmenta

Poptamas, Teo, Gandu si cu Zmenta --Pseudo Guristii Facebook-ului

singular GURU----plural GURISTI :)))))

Tony Poptamas sau Pony TopTamas, cum imi place mie sa spun, e ala de Plagiaza mai mult ca PuieMonta, stiu e greu sa faci asta, dar el reuseste. Fura asta si pune mark pe orice cacat care apare pe online.
Eu l-am blocat de cateva luni bune, ma disperau aia de il distribuiau mai ceva ca cererile de la Candy Crash. :)))))))
Teo Trandafir e varianta feminina a lui Pony, atata tot ca ea a aparut mai recent si ca am blocat-o ASTAZI. :)))) Mi-a placut pe vremea cand era la ProTV, erau inceputurile televiziunii profesioniste la noi, parea o Oprah de Romanica.
 Cand ma gandesc ca a fost deputat al Romaniei si ne mai miram ca e plin de clovni in parlament. :(
Acum saraca a ajuns la canal, Kanal D. Glume rasuflate si reciclate de acum 15ani, nimic mai mult.
Gandu.md astia is deocamdata la nivel de juniorat in ale GURISMULUI pe FB, o vorba de duh pe un fond colorat si maxima e gata. Gata de share pentru toti cei care cauta o incurajare, fie ea si virtuala. De obicei cuvinte astora sunt atat de subtile de chiar par interesante. :))))))))
As pune o poza si de la ei dar cred ca un patrat colorat si fara continut nu e potrivit, ar parea ca tin doliu sau ca sustin cine stie ce campanie.

Zmenta, intentionat l-am lasat ultimul, scursurile mai la urma. Un copil prost, un pacalici care ia la misto cam tot, misto de prost gust si de cele mai multe ori Gretos si Jignitor. Trist e ca toti copiii prosti il urmaresc si se schelambaie la toate gunoaiele acestui nimeni. Cred ca media de varsta a ''publicului'' astuia e undeva pe la 10ani.
E urmarit de copii tampiti cu parinti cretini, parinti care au crezut ca sunt trendy daca fac conturi de Facebook copiilor. Apoi se mira ca juniori lor nu au nimic in cap, doar nu se apuca ei sa puna copii sa citeasca o carte, cartile ii musca.

Un fel de Justin Biber constipat, imperecheat cu Macaulay Culkin beat.P.S. A venit primavara, mai lasati internetul si iesiti in parc la plimbare, pentru voi aer curat iar pentru copii un prilej de a se juca cu masinutele.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu