vineri, 6 martie 2015

NErealizarile primarului hunedorean Viorel Arion

Au trecut 3 ani de la ultimele alegeri iar NErealizarile primarului Viorel Arion sunt multe, prea multe.
In campanie a promis, Marea cu Sarea, ca doar nu il durea gura. La anul sunt IAR ALEGERI si va promite din nou.
“Cred că nu mai avem timp să oferim a doua şansă celor care au adus Hunedoara aici. Întregul aspect al municipiului trebuie schimbat. Programul cu care vin în faţa hunedorenilor va reconstrui Hunedoara. Aşa se şi numeşte programul meu: RECONSTRUIM ÎMPREUNĂ HUNEDOARA. Blocurile vor fi anvelopate termic şi faţadele refăcute, parcurile şi spaţiile verzi dintre blocuri vor fi îngrijite, vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii. Voi expune pe larg acest proiect zilele următoare”. (Viorel Arion)'' *-sursa

Cate blocuri au fost reabilitate termic????
Cum arata parcurile??? Parcul Corvin, arata jalnic,dar nici macar nu mai e al primariei, asta nu s-a spus in campanie.
Cate locuri de joaca pentru copii au fost amenajate?? Unele chiar vor fi rase de fata pamantului pentru a se construi BISERICI.
''Celor care spun că Hunedoara e săracă şi că e normal să arate ca o ruină, le spun că nu sărăcia, ci proasta gestionare a resurselor ne-a adus aici. Au fost fost bani suficienţi să întreţinem măcar ce am avut. Voi reda patinoarul hunedorenilor! E nevoie doar de hărnicie, de bune intenţii şi de o investiţie infimă în comparaţie cu banii risipiţi în ultimii 10 ani de către administraţiile locale”. (Viorel Arion)
Patinoarul municipiului Hunedoara va funcţiona ca atare în timpul iernii, iar vara va fi amenajat ca spaţiu pentru practicarea sporturilor urbane: minicircuit skateboard şi mountain bike, tenis, basket, minifotbal, role etc.

Are rost sa spun cum e patinoarul??? Pacaleala aia de o monteaza in fiecare an in namolul din asa zisul Orasel al Copiilor???
De ''minicircuit skateboard şi mountain bike, tenis, basket, minifotbal, role'' nici nu poate fi vorba.

In urma dezbaterii iniţiate cu hunedorenii pe tema VIITORUL HUNEDOAREI, deputatul Viorel Arion a prezentat în ultimele două săptămâni alte şase proiecte din cadrul programului RECONSTRUIM ÎMPREUNĂ HUNEDOARA, şi anume:
  1. realizarea unui PARC INDUSTRIAL european care să ofere avantaje investitorilor şi să genereze locuri de muncă în Hunedoara
  2. un COMPLEX MULTIFUNCŢIONAL pentru persoanele vârstnice
  3. amenajarea unei PLAJE PUBLICE pe malul Lacului Cinciş
  4. un PROIECT LEGISLATIV pentru 2.000 de siderurgişti hunedoreni
  5. un ADĂPOST care să rezolve problema câinilor comunitari
  6. un PARC special amenajat în care iubitorii de patrupede să îşi scoată câinii la mişcare în aer liber şi ŞTRANDUL MUNICIPAL de la Valea Seacă.
Cati investitori au venit in Parcul Industrial si cate ''sute'' de locuri de munca au creat????

Se pare ca prioritatea tuturor primarilor din Romania sunt persoanele varstnice, bravo lor, dar faptul ca au unii din ei unde sa joace o tabla sau un remi nu  e SUFICIENT.

PLAJA LA CINCIS???? :))))))))))))))) Nici macar drumul pana acolo nu a fost in stare sa il faca, ca de plaja nu poate fi vorba nici peste 1000 de ani.

Rezolvarea problemei cainilor comunitari???? Am ras cu lacrimi(isteric) azi dimineata cand am dus copilul la scoala,  ORASUL E PLIN DE MAIDANEZI, cred ca sunt chiar mai multi ca acum 3 ani.

Macar de strandul de la Valea Seaca nu zic nimic, nu era viabil un astfel de proiect, proiect in care oricum nu am crezut niciodata. Ma bucur totusi ca se face cel din centrul orasului, nu se termina el la timp la 1 Mai cum ni s-a promis, dar macar se face.
Adevarul e ca se face romaneste, proiectul initial era de 700.000 de euro iar acum depaseste 2.000.000, ceva frumos sa placa la toata lumea.

Multumesc pentru material DENISA, chiar cautam de ceva vreme asa ceva ;)

Poate macar acum in ultimul an de mandat incearca sa aduca HUNEDOARA la gloria ei de alta data, nu de alta dar acum pentru prima data Hunedoara are sprijin si la Bucuresti. Noul PNL e pe val, deputatul Hunedorenilor e fi foarte apropiat de primar, Consiliul Judetean poate sprijini Hunedoara mai mult, seful C.J. fiind din acelasi partid.
Are posibilitatea ca intr-un an sa faca mai multe ca pana acum.


Multi ma acuza ca am ceva cu primarul, bravo lor, cred ca acum unii din ei o sa inteleaga cam ce am cu el. Nu de alta dar vreau un viitor mai bun pentru copii nostrii, ca in directia in care mergem o sa ajunga toti fie someri fie parnaiasi. :( :(

2 comentarii :

  1. Si sa fii blogger e usor, e normal sa vezi doar lucrurile negative atunci cand nu iti place de acel cineva! Un singur om nu poate schimba un oras intreg in 3 ani. Cand toti locuitorii sunt negativisti, schimbarea nu v-a venii niciodata! Putem lua exemplul castelului care trebuia exploatat de multa vreme! In ultimii 3 ani au fost turisti cum nu au fost niciodata, si exemple ar mai fii! Dar daca acesti turisti nu au unde sa isi cheltuiasca banii aici sunt devina doar cei care nu au curajul sa investeasca in Hunedoara!
    Un prieten a stat cu afisul (Angajam personal) in gemul unei pizerii din HD 2 saptamani de zile pana sa intre un tanar sa se intereseze, dar totusi noi ne plangem ca nu sunt locuri de munca! Asa ca hai sa nu ne mai plangem, sa avem mai multa incredere in dezvoltarea firmelor locale si mai multa incredere in noi mai multa gandire pozitiva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate. Totusi sa ceri normalitate(curatenie, maidanezi,scoli si gradinite bune) nu e OK. Astea sunt lucruri elementare intr-un oras mic ca al nostru. E frumos cand iesim din tara si toate sunt la locul lor, dar aici aplicam ''merge si asa''.

      Ștergere