vineri, 5 decembrie 2014

Statul Roman e mai PROST ca Gigi Becali

Renumele lui Gigi Becali a fost si este strict legat de echipa de fotbal Steaua Bucuresti, nu are alte merite care sa il faca cunoscut. Gigi e la parnaie de ceva vreme, asta e cand furi si mai si semnalizezi, patasti.
Miercuri Nea Jiji, cum ii place lui sa i se spuna, a primit un pumn drept in bot, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, i-a luat jucaria. Adica, Numele, Sigla si Culorile, au trecut la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti.


Acum eu vin si ma intreb:
De ce armata nu a preluat clubul cand era pe duca, asa cum sunt acum Rapid si Dinamo? Niste burtosi din cadrul armatei, pentru a-si justifica prezenta pe statele de plata ale statului s-au gandit ei sa se bage in seama. 

Bai, jeguri ordinare, unde ati fost cand Jiji smenuia terenurile armatei???? Nu au vazut, nu au auzit, nu?
 Dar asa e statul roman, cand ceva merge bine, baga fitile si strambe. Steaua e singura echipa care mai tine steagul sus prin fotbalul european.
O fi facut ilegal banii Becali, face acum puscarie, dar putea sa stea cu curul pe ei si atunci sula echipa de fotbal. A preferat sa ii bage in fotbal sa isi faca numele auzit, asta e,asa a crezut el de cuviinta, fiecare face ce vrea.

Daca nu plateste niste bani statului, Steaua isi va schimba totul si va ajunge ca multe echipe struto-camila, cu denumiri petecite. Din pacate multe echipe de traditie au disparut tocmai datorita unor manevre ordinare, facute de unii pusi pe capatuiala.
Lasa-l dom'le sa isi bage bani acolo, ne mai bucuram si noi, altceva nu prea mai avem.
Un pic de tenis prin Simona Halep si Horea Tecau, niste gimnastica prin Larisa Iordache si cam gata cu sportul romanesc. :( :(

Azi maine vin sarbatorile de iarna si iar ne uitam cu jind la fotbalul englez, au aia o reteta de marketing geniala.
P.S. Nu sunt stelist, sunt corvinist, din pacate echipa mea a disparut tocmai datorita unor astfel de manevre cu uite numele nu-i numele. RUSINE

2 comentarii :