sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Piesa de sambata - Cu totii la sala(de sport sau de mese)

Am zis de nu stiu cate ori ca de la Intai, luna viitoare ma duc la sala, la sala de sport ca la aia de mese am deja abonament. :))))))
Ete ca vine alt Intai si sunt curios daca ajung. Clar nu ajung, 1Decembrie e zi libera, deciiii.......nu e deschis la sala. :))))))))
Oricum, vara trecuta am fost vreo 2luni, m-am ingrozit cata prostie poate fi in acelasi timp in acelasi loc. Pustanii de 30kg faceau 5 minute sport, ceva fiare cum zic ei, 10 minute poze in oglinda sa vada cat au progresat.

Ele, putoaicele, toate numa colanti, desi unele erau asa slabe de si aia le erau largi, alergau pe banda sau foloseau steparul. La fel vreo 5minute apoi se plimbau de colo colo sa se relaxeze si bineinteles vorbeau la telefon pentru a se lauda, altor panarame, ca ele sunt la sala si alea alea.

Foarte putini din cei care merg la sala merg pentru miscare pentru sport, marea lor majoritate merg pentru CHECK-IN, sa ii vada lumile de pe Facebook, parerea mea. :))
La Emag zilele astea este o campanie faina,a celor de la Samsung. Multe produse la reducere, un fel de MiniBlackFriday. ;)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu