marți, 25 noiembrie 2014

Ai scuipat presedintele, platesti tu'ti marea matii

Un bulangiu cordit si-a permis sa imi scuipe Presedintele. Da, presedintele meu, el fiind ales prin vot direct nu ca multi din corditii de parlamentari romani,alesi de pe locurile 2,3. Ieri justitia romana la condamnat la 3 luni de inchisoare. Din pacate cu suspendare.

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, urmand sa execute 40 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia instantei nefiind insa definitiva, potrivit Mediafax.


Cam putin, zic eu, nu doar ca a scuipat presedintele tari, ci a scuipat toti romanii. Bun sau rau, el era la acel moment Presedintele Tuturor romanilor. Astfel de imbecili trebuie dati ca exemplu si trasi drastic la raspundere, nu poti frate sa faci una ca asta si sa scapi cu 40 de ore in folosul comunitatii.

Adrian Zglobiu, in varsta de 39 de ani, din Constanta, l-a scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, pe presedintele Traian Basescu, in momentul in care acesta a coborat de pe nava scoala "Mircea", la finalul vizitei facute la bordul vasului dupa ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc in 24 mai, in dana de pasageri a Portului Constanta. -sursa

Daca participam la ceremonia de decorare a bricului ''Mircea'' si il vedem pe nenorocitul ala scuipand presedintele, probabil as fi fost coleg cu el in duba spre sectia de politie. Sigur as fi avut timp sa ii trag vreo doua palme dupa ceafa.

A mai fost unul ca tampitul asta, unul Faur Isaia.
Isaia este cetăţeanul care l-a stropit cu cerneală albastră pe fostul preşedinte al României Emil Constantinescu. El a ajuns şi la închisoare după ce a tăiat cablurile Televiziunii Române în timpul unei transmisii în direct. -sursa

Poate unii politicieni merita, poate multi, o fi, dar nu asta e solutia sa iti arati frustrarile.

Asfel de specimene de imbecili, nu trebuie tolerate si trebuie sanctionati drastic, astfel o sa ne trezim cu mult mai multi ca ei. Ce naiba, faci 40 de ore in folosul comunitatii si vorbeste lumea de tine ani de zile. O sa ai pupe in cur unele televiziuni si o sa faca din ei niste superRevolutionari, iar ei sunt niste bieti dezaxati mintal.
Nu m-ar mira sa apara si sustinatori ai lor. 

Ce as rupe o pereche de pantofi, de la suturile pe care le-as distribui in curul lor, tampiti dreacu. :)))

Un comentariu :

  1. Corect, mie mi se pare josnic ca natie sa iti scuipi presedintele, mai ales intr-o democratie.

    RăspundețiȘtergere