luni, 27 octombrie 2014

Tariceanu CINCI neveste, Noul Suleyman?

Ma om mai prost ca Tariceanu eu nu am vazut. Asta e atat de prost de imi vine sa il propun ca Presedintele Prostilor, stiti el se vrea sa fie Presedintele Romaniei.
Avem, din pacate multi prosti care ne inconjoara, dar nici chiar asa incat sa ajunga Tariceanu presedinte.
DE CE IL FAC PROSTU' PROSTILOR PE TARICEANU???
Pai asta atat e de prost, ca daca a vrut sa futa si el ceva la viata lui, a luat-o pe proasta de nevasta.
Se pare ca nu are stofa de gigolo pre cum vrea sa para, el crede ca daca ai tinut CINCI neveste esti UN MARE CRAI, nu frate esti PROSTUL SATULUI.
Nu ai fost in stare sa scoti fata la un suc, la un film, o savarina ceva si sa faci treaba, asta e. Loser cu ciucuri.
 Iata mandatele de sot ale lui Tariceanu

Prima căsătorie a lui Tăriceanu a avut loc în anul 1976-1980, cu o colegă de facultate, stabilită acum în America. Pe acea vreme, nevastă-sa avea doar doi ani. (fata de comitet) :))

A doua oară, Călin Popescu Tăriceanu s-a însurat cu Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu (agent al României cu conexiuni importante în Securitate și Partid).(se poarta legaturile astea cu agentii 007)

 A treia Cornelia Trântescu, care, în anul 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr.
 Gurile rele susţin că cea de-a treia nevastă ar fi declarat, în anul 1992, la Notariatul de Stat al sectorului 5, că este de acord ca vărul ei (Călin Popescu Tăriceanu) să stabilească sediul unei firme în apartamentul său, proprietate personală. "Nu este lamurită poziția Corneliei Trântescu, care, deși a declarat că este verișoară cu Tăriceanu, nu a șovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Tre sa fie neam cu ea sa i-o traga?PENIBIL

 Tot în anul 1996, a cunoscut-o pe Ioana (a patra nevastă), care avea doar 19 ani în acea perioadă. Cu Ioana s-a căsătorit în anul 2003 şi a divorţat în anul 2011. Cei doi au împreună un băiat, Mihai. De altfel, relaţia lor a fost cea mai mediatizată. Presa a scris că Ioana și Călin s-au cunoscut pe Calea Victoriei în timpul unei manifestații organizate de Convenția Democrată, cu puțin timp înainte de alegerile din 1996.Asa e la inghesuiala, faci ce poti.

A cincea,cea de acum,Loredana Moise, artist plastic. Se pare ca totusi pe asta nu ar fi vrut-o de nevasta, poate i-a venit mintea la cap, dar fata a stiut sa il traduca si sa devina NR.5. 

Daca la baseball ai 3 strike, se pare ca Tariceanu e dansator latino, gen: Mambo Nr.5. :)))
Si ca sa va convingeti cat e de prost, el se si lauda cu esecurile lui.
 Auzi la el ''BUNASTARE SI RESPECT''. 
Intreb: Bunastarea Cui? ca Respect..... vorba lu'Dem Radulescu: ''Vax albina Crema Puca''

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu