miercuri, 29 octombrie 2014

Imi platesc datoria la ANAF cu Monede de 1 BAN

Eu marele dator la bugetul statului imi cer mii de scuze celor care nu isi pot lua socialul, asa ii zice la Hunedoara, datorita neplatii mele. Iar pentru ca nu pot trai cu gandul ca sunt dator mult iubitului guvern roman,m-am decis sa imi platesc mega datoria de 1 LEU, astazi.

Dar pentru ca eu sunt mai sugubat, ma duc sa imi platesc datoria,1 LEU, cu monede de 1 BAN.

De ce fac asta?
In primul rand pentru ca nu vreau sa inteleg cum mama dracului trebuie sa stai la 3 ghisee, pentru a face o simpla plata. Ce e asa greu, te duci la un ghiseu, dai hartia, ala o verifica si apoi iti face chitanta, dai banu si adio.
 Iar in al doilea rand, pentru ca mi se pare de cacat sa trimiti prin Posta Romana, un plic care costa 2.964lei pentru a recupera 1 LEU.

Astia de la ANAF ori sunt niste cretini, ori sunt incompetenti, ori pentru a arata ca ei se omoara cu lucrul, trimit instintari de plata a unor valori mai mici decat paguba care o fac cu plicul in care o trimit.

Bai prosti pacii, sunt mii de rau platinici care trebuie scuturati, nu de astia ca mine cu plati de 1 LEU, dar de aia nu va atingeti ca e MARI si nu trebuie deranjati. Eu unul l-as concedia pe imbecilul care e responsabil de paguba cu astfel de tampenii, futem 3lei sa recuperam 1leu. Buhahaha penibililor.

Asta e instintarea si langa banuti cu care imi platesc datoriile ca un bun cetatean.




Sper sa le stea in gat numaratul banilor si sa realizeze cat sunt de prosti cand trimit astfel de aberatii.
Happy Hallowen :)))

11 comentarii :

  1. Ești sigur că e pe bune înștiințarea?
    Ai văzut numele ”conducătorului unității fiscale”? Hahah! Ce font folosesc ăștia de nici numele nu și-l pot scrie pe un document oficial?
    Distracție faină la ANAF!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut, trist, doar incompetenti. Am pastrat o copie sa ma distrez. Poate asa se scrie acum in maghiara :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa initiativa, sper sa-si dea seama de greselile pe care le fac si sa modifice programul care face notificarile. Nu are rost sa recuperezi sume mai mici de 20-30 de lei. Chiar si asa, mai bine le aduni si dupa cativa ani le colectezi, atunci cand suma devine mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi, sper ca mai multi romani sa o faca, un semnal de alarma trebuie tras. Ma gandesc daca ar fi primit o astfel de mizerie cineva de la sat, saracul ar fi dat cateva zeci de lei pe autobuz pana la sediul ANAF, pentru 1 LEU. Trist

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări! Foarte tare inițiativa asta :)). Chiar îmi place și-ți mulțumesc pentru porția de râs :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca iti place. Sa vezi ce m-am distrat eu. Iti dai seama ca eram pregatit de scandal, cand colo doamna de la ghiseu, mai mai sa ma pupe, cica ii trebuia monedele de 1ban pentru fiul ei, facea un proiect la scoala si avea nevoie. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi... păi cred că am elucidat misterul.. Acum se știe de ce te-au pus să plătești un leu :)). Sperau să găsească unul care să ducă monede de un ban =)))

      Ștergere
    2. Ehe, sa mai vina una de asta dar mai mare, ca le pierde rasul. Mai am 8lei tot de 1 ban :))))

      Ștergere
    3. Te-ai scos cu datoriile pentru urmatorii 8 ani.

      Ștergere
  7. Dar pe tine cat te costa sa platesti leul ala? Sau mergi pe jos pana la ghiseu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact asta e ideea, mai mare paguba pentru toti cei implicati, inclusiv eu.

    RăspundețiȘtergere