luni, 29 septembrie 2014

Televiziunile mediatizeaza un sinucigas,de fapt un CRIMINAL

Bine bai cretinilor, din toate agentiile de stiri, alta stire nu gasiti decat aia cu RATATUL ala de a omorat CINCI oameni atunci cand sa sinucis???

Mediatizati o sinucidere ca pe o mare descoperire MEDICALA, voi nu realizati ca e plina lumea de dezaxati care in capul lor incoltesc idei de marire si care ar putea face acelasi lucru.
 Nu conteaza ca mor ci conteaza ca ma vede lumea la TV, ar putea gandi unii.
CNA-ul ce mama dracului face, nu se sesizeaza ca se face o prea mare mediatizare a acestui caz?
 Da, inteleg e o TRAGEDIE foarte mare, dar nu sunt de acord cu faptul ca orice buletin de stiri sa incepa cu acest caz, pe deasupra si foarte amanuntit de parca cineva ar vrea special sa le bage idei in cap SINUCIGASILOR.
S-au mai sinucis unii, mai sunt cu inima distrusa de amor, dar mai dati-o naibi.

Oamenii ''SLABI cu duhul'' se sinucid, din orice motiv, dar mai ales din dragoste se sinucid tot felul de copii, crezind ca viata lor sa sfarsit daca te-a parasit, unul, una.
 Este frate o vorba ''pizda si pula e pe toate gardurile'', distrusii naibi ce sunteti, suntem 7miliarde pe acest Pamant, s-o gasii unul, una sa va futa si pe voi
 Cautati bai tampitilor un bloc turn si sariti dracu de acolo, cu putina apa de la pompieri va aduna de pe jos si PA PA, nu nenorocesti atatea familii ca esti tu futut de viata( sau de o pizda proasta).

Ce sa mai faca parintii lui IONUT,baietelul sfasiat de maidanezi? Sa isi traiasca viata alaturi de celalalt copil sau sa se sinucida in vreun MALL cu vreo bomba legata de gat, le-ar fi mai bine?
Nu frate, te-ai sinucis este MORT, adio si nu am cuvinte. Asta ai ales, asta ai, dar nu omora si alti nevinovati.
Generatia FACEBOOK, crede ca e mai cu mot si chiar dupa moarte sa stie lumea de ei, ia sa vad cretinul asta da un check-in din IAD???
Cica era un om realizat si ca a vazut lumea, Pai la ce i-a folosit??
La NIMIC, te-ai sinucis esti un NIMENI, zero barat si popa te baga in groapa la coada cimitirului, ca nici mor nu esti bun, mai ales dupa ce NENOROCIRE ai adus atator oameni.

Revenind la televiziuni, apare o tata sau un cur pe ecran, bagati filmul la miezul noptii si puneti cerculete cu avertizari pentru minori, dar stirile astea doar cu morti, violuri, spargeri si accidente ingrozitoare sunt bune si fara prea multa discretie, ca doar se vinde.
Am ajuns o natie de cretini, ne place doar socantul si scandalul, unul nu ar viziona un canal TV, tematic cu ceva documentare, mai invatati dracu si voi ceva.

Si ca sa nu para ca vorbesc prostii, ASTA  e parerea unui psiholog despre acest caz:

**Daniel David a avertizat asupra modului de prezentare a cazurilor de sinucidere în presă "deoarece ele pot servi ca modele şi/sau amorse pentru alţi oameni care au tendinţe de acest tip".

"O astfel de ştire ar trebui să fie una scurtă, simplă şi descriptivă, fără elemente senzaţionale şi fără elemente pozitive, ci să pună accent pe consecinţele negative. De asemenea, nu trebuie insistat în detalii asupra metodei utilizate în suicid", a afirmat David.** -sursa
Viata e frumoasa, trebuie vazuta in culori deschise, nu doar in negru si alb. E grea dar merita traita.

2 comentarii :

  1. Mare dreptate ai Calin Bobora !Nu cred ca as mai putea adauga ceva la cele spuse de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate putem spune totul pe un ton mai moderat, dar m-am saturat de astfel de stiri, nu auzi un lucru bun la TV :(

    RăspundețiȘtergere