joi, 25 septembrie 2014

Avem 14 candidati, dar noi cu cine VOTAM?

Foarte multi musteri doritori la oala cu caimac de la Cotroceni,14 la numar. Prea multi, parerea mea, dar fiecare e liber sa o faca. Aduni 200.000 de semnaturi, le depui la BEC si gata esti candidat la Prezidentiale.
Greul apoi incepe, suturi in cur, coate in gura, scormoniri in cacat, tras cu urechea la contracandidati, gaura cheii si multe alte chestii fotbalistice, nicidecum politice. Asa se face Campanie electorala in Romanistan. :(
Daca esti la ciolan, vezi Ponta and CO, te-ai scos. Ai resurse nelimitate. Banul public devine banul TAU, congrese ceausiste, cumparari de primari, consilieri, parlamentari si alte feluri de tradatori.
Plus sa nu uitam vesnicele pomeni pentru asistatii social ( a se citi Trantori), ca deh, un vot de a lui egal un VOT, se numara si cum ar spune unii, ''Conteaza cine Numara, nu cine castiga''.
 BUNNNN
Cei 14, care s-au aliniat la linia de start, ar trebui sa faca campanie electorala din data de 3 octombrie pana pe 1 noiembrie( ma ce fain pica finalul, asa de ziua mortilor). Dar stim ca unii, nu dam nume(PuieMonta) a furat de mult startul.

In ordinea numerelor de pe tricou(asa s-ar zice in peluza)ei sunt:


Primul care şi-a înregistrat dosarul la BEC a fost candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. VICTOR PONTA şi-a depus miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Victor Ponta a strâns 2,2 milioane de semnături pentru candidatura sa la Cotroceni.
Al doilea candidat înscris în cursa pentru Cotroceni a fost KLAUS IOHANNIS. "Am intrat pe drumul drept pentru Preşedinţia României. Vreau să mulţumesc celor peste 2.200.000 de alegatori care au semnat pentru mine. E un număr impresionant de semnături adunate în doar câteva săptămâni într-un timp record, iar acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc sunt mai puţin un om al vorbelor şi mai mult un om al faptelor", a declarat Iohannis, după depunerea candidaturii.
Europarlamentarul MONICA MACOVEI şi-a depus, duminică, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidat pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.
"Dacă toţi cei care cred în mine mă vor vota, din primul tur vom învinge. Şi David l-a învins la Goliat. (...) Am strâns peste 300.00 de semnături. E bine că PSD şi PNL s-au oprit din întrecerea socialistă, pentru că altfel strângeau mai multe semnături decât numărul votanţilor. (...) Candidez pentru că vreau ca România să rămână pe direcţia Vest şi să garantez siguranţa naţională a ţării noastre", a spus Macovei.
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Luni s-a înregistrat un val de depuneri de candidaturi: Elena Udrea (PMP), Călin Popescu-Tăriceanu (candidat independent), Dan Diaconescu (PP-DD) şi Kelemen Hunor (UDMR) au venit la BEC pentru a-şi oficializa candidatura.
ELENA UDREA, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, a anunţat că a strâns peste 400.000 de semnături.
"Candidatura mea este şanse unei Românii frumoase. Sunt preşedintele potrivit pentru România de acum. După 25 de ani în care ne-am luptat cu trecutul comunist, România are şansa să meargă pe un drum al modernizării pe care se află deja, dar pe care trebuie să-l continue", a declarat Elena Udrea, după depunerea candidaturii.
CĂLIN POPESCU TĂRICEANU intră în cursa pentru Cotroceni ca independent, întrucât partidul pe care l-a creat, PLR, nu a fost încă înregistrat la Tribunal.
DAN DIACONESCU, candidatul PPDD, a declarat că a strâns 1 milion de semnături pentru candidatura la Preşedinţie, dar a depus la BEC doar o parte dintre ele.
"Păstrăm foarte multe semnături pe care ni le-au trimis înflăcăraţii noştri susţinători, depunem o parte dintre ele, un minim necesar, apoi continuăm campania de strîngere a semnăturilor astfel încât să avem suficient de multe pentru a intra în turul doi. După calculele noastre, avem nevoie de aproximativ 2 milioane de simpatizanţi pentru a obţine 20% la alegeri", a spus DD.
KELEMEN HUNOR candidează la alegerile prezidenţiale din noiembrie din partea UDMR. Kelemen Hunor a precizat că a strâns aproape 270.000 de semnături.
"Cuvântul-cheie în această campanie prezidenţială pentru mine va fi respectul. Vreau o Românie respectată, o Românie puternică, o ţară respectată în Uniunea Europeană şi în această regiune iar eu cred că în acest moment avem toate pârghiile şi atuurile de a deveni un stat puternic în regiune", a declarat Kelemen Hunor.
În ultima zi de înscriere, TEODOR MELEŞCANU şi-a depus candidatura la BEC marţi dimineaţa, la o zi după ce a demisionat din fruntea SIE. Teodor Meleşcanu a declarat că a strâns aproape 400.000 de semnături şi a explicat că va candida ca independent, sprijinit de "o serie de formaţiuni" şi că nu există nici o prevedere legală care să îi interzică să intre în cursă.
CORNELIU VADIM TUDOR şi-a depus candidatura la Preşedinţie din partea Partidului România Mare, marţi, la Biroul Electoral Central (BEC). El a precizat la sediul BEC că a strâns peste 200.000 de semnături şi că-şi va vinde maşina pentru a face rost de bani pentru campania electorală.
Fostul deputat WILLIAM BRÎNZĂ şi-a depus şi el marţi candidatura la Preşedinţie din partea Partidului Ecologist Român marţi la Biroul Electoral Central. Ecologiştii au strâns 300.000 de semnături în sprijinul candidaturii lui William Brânză.
SZILAGYI ZSOLT, candidatul Partidului Popular Maghiar din Transilvania, şi-a depus, marţi, la BEC candidatura  la Preşedinţie. Szilagyi Zsolt a declarat că a depus 217.000 de semnături. "Suntem conştienţi de faptul că vom fi controlaţi la sânge", a spus candidatul PPMT.
O candidatură neaşteptată a fost cea a liderului partidului Prodemo, MIREL MIRCEA AMARIŢEI, care şi-a depus marţi candidatura la Preşedinţie. Mirel Mircea Amariţei a spus că nu îi este frică de niciun contracandidat şi că a strâns peste 200.000 de semnături.
În cursa pentru Cotroceni s-a înscris şi preşedintele Partidului Alternativa Socialistă (PAS), CONSTANTIN ROTARU. La scrutinul din 2009, Rotaru a obţinut peste 43.000 de voturi.

Ultimul candidat înscris în cursa pentru Cotroceni este GHEORGHE FUNAR. El şi-a depus candidatura la Preşedinţie în calitate de independent marţi seara, la Biroul Electoral Central (BEC). Funar a spus că a depus o listă cu 239.000 de semnături şi că singura şansă pe care o are poporul român pentru a pune capăt "dictaturii partidelor politice" împotriva neamului românesc, pentru a salva ţara, a asigura un viitor fericit românilor şi a reunifica statul este să îl voteze. *-sursa

Ar mai fi fost unul, dar bine ca s-a sucit, Ghise prostul de serviciu. :)))))))

7.9MILIOANE DE SEMNATURI, Ba esti nebun???? Sunt curios cati din ei se prezinta la VOT.

Au bagat astia ceva bani in buzunarele unora sa adune atat amar de semnaturi, doar nu credeti ca toti au fost voluntari, buna o pita calda de la politicieni ca ne mulg ei destul, nu?
Cu ce raman eu dupa ce citesc aceste nume? MAI NIMIC
Comunistii sunt uniti si strang randurile, iar ceilalti isi dau la glezne unu altuia :( :( :(
Bineinteles multi din aceasta lista sunt doar FUMIGENE OBOSITE, aruncate pentru a faramita si mai mult concurenta PLAGIATORULUI.

Sa inceapa CIRCUL. :(
 Vorba aia, ''Paine si circ'', dar nu-i prea multa paine.
P.S. Daca vrei un calculator NOU,-Bun bun la bani astia ;)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu