luni, 7 iulie 2014

Ploaie multa, iarba multa, ganganii MULTE

Vara asta, care se pare ca e  o Toamna frumoasa, a plouat in draci. Datorita excedentului de apa, balariile si toata vegetatia a fost pana acum luxurianta, autoritatile locale inca nu fac fata si continua lupta cu natura. :))
Buba acum urmeaza, vegetatia fiind mare iar ploile nu se opresc, orasul e acum sub asediul ganganilor. Muste, tantari, capuse si alte dihanii deloc placute. La lasarea serii orasul are Stapani noi, aceste lighioanele care deranjeaza pana la exasperare.
DACA VREI SA AJUNGI ACASA INTREG, DUPA PLIMBAREA DE SEARA,TE DAI FRATE CU SPRAY ANTI si ANTI. Ajungi la o terasa sa te intalnesti cu prietenii la o bere si PUTI a RAID sau mai stiu eu ce spray de goange, de fuge lumea de tine. :(
Firma de deratizare si dezinsectie de pe raza orasului Hunedoara este D.D.Chim Srl Deva. ( bugetul anului 2012 fiind de peste 2miliarde lei vechi, cel de anul acesta nu il stiu)

O fi mult? O fi putin?
Nu stiu si nici nu ma intereseaza, cea ce ma intereseaza e ca seara cand hunedoreanul iasa la plimbare in parc sau unde binevoieste el sa nu fie devorat,de tot felul de zburatoare.
 Ne mandrim cu obiectivul turistic numarul 1 al Transilvanie, Castelul Corvinilor, dar intampinam turistii cu roiuri de muste si tantari. Adevarati ospitalieri hunedoreni astia. :(
Aloo Primaria, a verificat careva cu ce zeama de varza se face dezinsectia, ca pe hartie or fi fost trecute niste substante, dar ce baga firma in pompa........stiu doar ei, numazic.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu