vineri, 2 mai 2014

Tantalaul saptamanii 18: Sova

Nu mi-au trebuit prea multe clipe de gandire, atunci cand am desemnat Tantalaul saptamanii. Acest personaj politic este o dovada vie a incompetentei clasei noastre politice. In guvernul ponta este ministrul transporturilor, Dan Sova.
Dupa umila mea parere, el este un pacalici, un parvenit, un om fara valoare al acestui guvern, guvern la fel de slab ca incompetentul de Sova. Acest ministru mic nu a fost in stare sa gaseasca contractul cu firma Bechtel.
Cine crede ca un asemenea contract se poate pierde?? NU, acel contract a fost ''pierdut'' pentru a ascunde neregulile din el.
Necastigatorul Dan Sova se afla, ca toti parlamentarii, in vacanta. Vacanta votata de ei, chipurile pentru a sprijini candidatii la europarlamentare. Vrajeala maxima. Majoritatea parlamentarilor fac in acest moment campanie pentru partid in vederea alegerilor prezidentiale de la sfarsitul anului.

Revenind la Danut, el s-a aflat zilele trecute la Deva si la Cugir. Fiind ministrul Transporturilor, majoritatea oamenilor cu care s-a intalnit l-au intrebat de starea lucrarilor autostrazii Nadlac-Sibiu si in special de iesirile de pe autostrada. Iesiri pentru orasele Deva si Hunedoara, pe de o parte, si cea pentru Cugir pe de alta parte.Fiind an electoral, nu o sa spuna niciodata ca nu se face, dar sa spui ca nu te lasa Comisia Europeana pana nu termini autostrada, mie mi sa pare o mare prostie. Pai BA, retardatule, la cat de necesare sunt astfel de lucrari, sunt sigur ca ar putea fi facute si cu fonduri proprii. Daca vrei sa dezvolti aceste orase, faci pe dracu in patru si sari cu banul, tu, ca stat, nu doar sa astepti sa vina bani de afara. Nu cred ca niste noduri rutiere costa prea mult, dar e mai usor sa stai cu mainile in san si sa arunci pisica la altul in gradina.


Un adevarat magician, face sa dispara ce vrea muschiu' lui.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu