sâmbătă, 10 mai 2014

Simona Halep, un model adevarat

Model in viata, nu model-pitipoanca ce se fâţâie cu ţâţele pe afara pe scene improvizate in cluburi pentru a le vederea băjeţii cu lovele.

Ea a luat o hotarare mare pentru orice om, nu doar sportiv, dar fiind o luptatoare si tintind sus, si-a facut o operatie de micsorare de sani.

Cati din noi am fi facut astfel de concesii? Cate alte femei ar fi facut asta? Cate pitipoance au facut operatia inversa, pentru a ajunge sus intr-un altfel de mod?

De obicei, tinerele de azi cauta solutia cea mai simpla pentru a ajunge sus. O operatie aici, una acolo si gata. Cauta un ceafa lata care sa le intretina si ele cred ca s-au realizat.

Simona Halep a preferat munca. A preferat o viata pe drumuri, pe terenurile de tenis aproape tot timpul anului, a preferat lupta cu restul lumii. A ajuns locul 5 mondial in clasamentul WTA doar prin munca si sacrificii, cu mari sanse de a urca mai sus. Ea e deja cea mai bine clasata jucatoare romanca din toate timpurile.

Simona Halep: "Pe zi ce trece joc tot mai bine, capat incredere. Semifinala cu Petra Kvitova va fi un meci foarte greu, Kvitova are cam acelasi stil ca Ana Ivanovici. Sper sa fiu la nivelul la care joc cand ma simt bine. Vreau sa ma bucur de aceasta semifinala, imi place mult acest turneu. O sa fie un meci greu, dar am si eu sansa mea si o sa lupt pentru ea" - sursa sport.ro.

O tanara plina de ambitie, un model adevarat, un model de urmat. Traim intr-o tara in care sunt promovate non-valorile din ce in ce mai des. Ca sa razbesti in viata trebuie sa muncesti. Cel mai scurt drum spre succes e: multa munca, ambitie si devotament.









Felicitari, Simona Halep! Bafta in continuare.
 P.S. Daca iti place tenisul e musai sa ai acasa macar o racheta. ;)


2 comentarii :

  1. E vreun blogger care să nu fi scris despre Simona? de ce scriem dspre ea cu atâta drag? Pentru că MERITĂ!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita chiar mult mai mult de atat ;)

    RăspundețiȘtergere