miercuri, 28 mai 2014

Parcul Corvin in ruina din rea vointa sau incompetenta?


Recunosc, nu am fost de foarte multa vreme in Parcul Corvin, dar astazi am vazut pe net aceste imagini dezolante. Nu pot sa cred ca asa arata acum Parcul Corvin. Nepasarea autoritatilor locale nu are margini. Acest parc a fost unul din simbolurile Hunedoarei. Aici venea muncitorul hunedorean sa se relaxeze si sa uite de munca grea din combinat si din alte uzine din oras.
Un fost primar, nu vreau sa dau nume, nici un primar postrevolutionar nu merita sa ii rostesc numele, a construit si o monstruozitate. O cladire inutila care a stricat ''fenshuiu'' parcului, iar cei care l-au urmat la conducerea orasului au continuat cu batjocura la adresa acestui parc. RUSINE
Tineri cu initiativa, fac pentru orasul nostru mult mai multe lucruri bune, decat face primaria. Ce mare smecherie e intretinerea unui spatiu verde? In tara nu multe orase se pot mandrii cu zona verde din parcuri, au orasele sufocate de betoane, au asasinat parcurile pentru a construi cladiri de birouri, biserici si altele.
Noi de ce ne batem joc de cea ce avem?
Cei din Alba-Iulia au renovat o cetate, mare cat un oras, si acum e o atractie turistica internationala. Hunedoara nu poate sa renoveze un Castel, un Parc o gradina ZOO?
Oare nu ar trebui sa avem alegeri pentru primarie,anual ? Se pare ca doar atunci stimatii nostri primari isi aduc aminte de oras.
Rusine D-le Viorel Arion, spun cu tristete, imi pare rau ca v-am votat, o greseala care nu se va mai repeta.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu