miercuri, 29 ianuarie 2014

Manelisme

   
Manele, de ce este un cuvant atat de hulit? Da stiu, nu cuvantul e neplacut, pentru unii, ci genul de muzica pe care il reprezinta acest cuvant.
Daca ma intorc in timp ceva ani(multi ani), la inceputurile manelelor, nu erau asa multi pe care ii apuca greata la acest gen de muzica(uni spun ca e prea mult spus muzica,treaba lor).
Cred asta si sint convins ca si ei au ascultat manelele de la inceputurile acestor, pentru ca nu prea era multa muzica romaneasca pe piata.
Atunci de ce aceasta URA de acum? Sa nu uitam ca la inceputurile manelelor, trupa L.A. era in mare voga si mai toate fetili erau in limba, le curgea din gura dupa LIVIU VARCIU,cred ca isi aduc asta aminte, si mai cred ca habar nu aveau cum ii chema pe ceilalti baieti( da erau 3) http://www.muzica9.ro/muzica/la.html.
   Revenind la vremurile de acum, cand toti asociaza manele cu RrOMI care o canta,da sint de acord 90% din ei sint tot felul de tuciuri, cocalari si care chiar nu au nimic in comun cu fenomenul, restul de 10% sint OK.
Datorita acestora din urma(cei 10%),mai mult, datorita BANILOR, pe care i-au facut si care ii fac in continuare a aparut aceasta adversitate catre manele,si va spun si de ce. Pentru ca antemanelisti nu vor sa creda, sa inteleaga ca niste needucati, prost crescuti si TIGANI pe deasupra, au facut O CARUTA DE BANI. Motiv pentru care si ceilalti cocaleti care cand acum manele, tot vrajiti de mirajul banului se pun in tot felul de videoclipuri penibile ,unde scartaie ca un carucior de butelie, ei crezind ca devin artisti renumiti.(NEVER).
  Asadar, BANUL, e principalul motiv pentru asa zisul dispretul fata de manelisti.
 Asa de incheiere, ce ziceti de antimanelisti astia :D


Eee, galagiosi si cam toti stiu versurile.:)))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu