vineri, 31 ianuarie 2014

Asistatul Social

    Cred ca toti au auzit de ,,ASISTATII SOCIALI''. Cei mai multi dintre ei sint fie niste PUTORI ordinare, fie niste oameni aflati intr-o situatie grea si care au nevoie de ajutor pentru a se pune pe picioare. Trist e ca si cei din prima categorie(nu toti dar majoritatea) au fost tot oameni cu greutati care au fost ajutati.
 Dar care au vazut ca poti obtine niste BANI nemunciti si au preferat sa schimbe tabara si sa ajunga tot niste TRANTORI ordinari care paraziteaza statul si implicit buzunarul celor care isi castiga painea muncind.

De aici si supararea mea, acesti PARAZITI, buni de munca, ar trebuie totusi verificati mai des de autoritati si pusi in fata faptului de a nu mai primi acei bani nemeritati. Scosi de prin birturile de cartier si aruncati cu lopata si matura in mana sa isi castige painea.

Ei ar putea fi folositi la multe treburi de primarii si astfel s-ar economisi niste bani care ar putea ajunge la gradinite ,scoli si de ce nu chiar spitale.
Numarul acestor scursuri e atat de mare incat daca ar fi scosi la maturat si curatat mizeria din orase pe linga bani ramasi de la plata facturilor catre firmele de salubritate, am si avea niste orase CURATE.

Dar primari nu vor face acest lucru niciodata din doua motive MARI si LATE.

 1.Asistatii Social sint o masa mare de votanti care cantaresc enorm la alegeri pentru ca isi vand votul pe diverse mizilicuri( o vodca,o paine, un ulei, o galeata etc..)
 2.Primarii ar trebui sa spuna adio banilor de la firmele de salubritate, firme care sponsorizeaza unii candidati tocmai pentru a prinde contracte cu autoritatile locale.

 Deci e o lupta cam mare pentru a micsora numarul ASISTATILOR SOCIAL, numar care creste de la an la an .Nici tineretul nu se mai omoara cu munca, e mai simplu sa stai cu mana intinsa spre parinti.


O vorba celebra: ,,Aici sint banii dumneavoastra'',banii platitorilor de impozite. Privatul aduce banul iar primarul ii risipeste.
P.S. Vine iarna si le-ar trebui la acesti sarmani niste ghete, poate le face cadou primarul. :))))
P.P.S. Iarna a trecut, iar trantorii ii gasim cu burta la soare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu